Şimdi Ara

Win7'ye OSX Lion kurmak istiyorum!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diskimi ikiye bölüp bir yandan Lion kullanmak istiyorum. Ancak nasıl yapabileceğime dair bir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?
    Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba, belliki youtube veya diğer internet kanalların da gördünüğünüzü var sayarak şunu söylesem doğru olacak. Sisteminizin Lion a uyumluluğu, her güncelleme de farklı uğraşlar stabil olması vs... Bu tip kurulumlar geçici zevkler için olabilir ama sadece kurmak ve bir iki tık yapmakla kalırsınız diyorum çünkü her hangi bir sisteme entegre ciddi kurulumlar yani sanal makine gibi yazılımlar sistem de ki dosya yapısını değiştirdiği için sizin kullandığınız stabilik bozulacağı için sistem sık sık kernel panic verecektir. MacOsX donanımına yakın bir bilgisayar alsanız dahi en bilgisayara ihtiyaç duyduğunuz anda sistem hata verecek ve sizde içinizden Ben bununla niye uğraştım? diyebilirsiniz. Kullanıcılar için en ideali sadece sanal makinede deneme yapmaktır. Gerçek mac zevki ancak o şekilde çıkar. Bazı arkadaşlar stabil kullanımı sağladı fakat bencillikleri yüzünden sadece lafta kaldı vs.
    Arkadaşım bu işle bir zaman uğraşmış birisi olarak kendine daha stabil işleyebileceğin konular bulmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
    Sonra boşuna geçen zamanlar için
    iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: turhill

Merhaba, belliki youtube veya diğer internet kanalların da gördünüğünüzü var sayarak şunu söylesem doğru olacak. Sisteminizin Lion a uyumluluğu, her güncelleme de farklı uğraşlar stabil olması vs... Bu tip kurulumlar geçici zevkler için olabilir ama sadece kurmak ve bir iki tık yapmakla kalırsınız diyorum çünkü her hangi bir sisteme entegre ciddi kurulumlar yani sanal makine gibi yazılımlar sistem de ki dosya yapısını değiştirdiği için sizin kullandığınız stabilik bozulacağı için sistem sık sık kernel panic verecektir. MacOsX donanımına yakın bir bilgisayar alsanız dahi en bilgisayara ihtiyaç duyduğunuz anda sistem hata verecek ve sizde içinizden Ben bununla niye uğraştım? diyebilirsiniz. Kullanıcılar için en ideali sadece sanal makinede deneme yapmaktır. Gerçek mac zevki ancak o şekilde çıkar. Bazı arkadaşlar stabil kullanımı sağladı fakat bencillikleri yüzünden sadece lafta kaldı vs.
    Arkadaşım bu işle bir zaman uğraşmış birisi olarak kendine daha stabil işleyebileceğin konular bulmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
    Sonra boşuna geçen zamanlar için
    iyi günler.

Katılıyorum. Ben de denemiştim sonra stabiliteden vazgeçmek bir başka. Pardus falan cık yani. Normal günlük bilgisayarcıların işi değil.

• Mac OS'un en önemli özellikleri hızlı, stabil, sağlam ve güvenilir olması; eğer bu şekilde kurarsanız bu özellikler ortadan kalkar ve benim fikirime göre kurmanız oldukça anlamsız olur. Görsellik istiyorsanız Windows'unuza tema veya görsel paket vb. gibi eklentiler kurabilirsiniz.
  • Her yiğidin harcı değildir mac os kurmak.

Her makinenin harcı değildir mac os çalıştırmak.

• ubuntu kur macosx theme kur hıc yoktan ıyıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

ubuntu kur macosx theme kur hıc yoktan ıyıdır

ubuntuya mac os teması kuruluyo mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'ye MAC OS kurmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaz google var bırebır aynısı olmasa bıle cok yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

yaz google var bırebır aynısı olmasa bıle cok yakın

iimiş başlangiç ekranıda degişiyosa tam olur zaten kim anlıcak mac olup olmadıgini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.