Şimdi Ara

Win7 - VMware Workstation 8 hata mesajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ben Win7 ultimate 64bit kullanıyorum. VMware Workstation 8 programını kullanarak WinXP PRO 32 bit kurdum. ancak bazen bu hatayı veriyor. bunu nasıl çözerim bana yardım edebilirseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkürler...

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    VMware Player unrecoverable error: (vcpu-0)

NOT_IMPLEMENTED d:/build/ob/bora-703057/bora/devices/mainmem/mainMemHosted.c:3930

A log file is available in "C:\Users\AVAlenche07\Documents\Virtual Machines\Windows XP Professional\vmware.log". A core file is available in "C:\Users\AVAlenche07\Documents\Virtual Machines\Windows XP Professional\vmware-vmx-4608.dmp". You can request support and include the contents of the log file and the core file.

To collect data to submit to VMware support, run "vm-support".

We will respond on the basis of your support entitlement.
    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: fiendhunter

arkadaşlar, ben Win7 ultimate 64bit kullanıyorum. VMware Workstation 8 programını kullanarak WinXP PRO 32 bit kurdum. ancak bazen bu hatayı veriyor. bunu nasıl çözerim bana yardım edebilirseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkürler...

VMware Player unrecoverable error: (vcpu-0)

NOT_IMPLEMENTED d:/build/ob/bora-703057/bora/devices/mainmem/mainMemHosted.c:3930

A log file is available in "C:\Users\AVAlenche07\Documents\Virtual Machines\Windows XP Professional\vmware.log". A core file is available in "C:\Users\AVAlenche07\Documents\Virtual Machines\Windows XP Professional\vmware-vmx-4608.dmp". You can request support and include the contents of the log file and the core file.

To collect data to submit to VMware support, run "vm-support".

We will respond on the basis of your support entitlement.

aynı sorun bir zaman önce bendede vardı W7 64 bit VMware Workstation 8 ile WinXP PRO 32 bit kullanıyorum şimdi sorun yok. Windowsu ve tüm c diskini silip windowsu ve programı sıfırdan yükledikten sonra bu sorun gitmişti.

• ben zaten 0 dan yükledim hepsini:D

Edit: Yardım edebilecek biri yok mu?? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiendhunter -- 6 Haziran 2013; 1:08:27 >
  • güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.