Şimdi Ara

Win7 ve OYUN PROBLEMİ..YARDIMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben biraz geç ve istemeyerekte olsa XP yi bırakıp win7 ye geçtim...Ama oyunlarda inanılmaz bir performans düşüşü oldu...XP de akan oyunlar Win7 de ani fps düşüşleri ve takılmalara neden olmaya başladı...Önceden oyunlarda AA açardım şimdi onuda kısıyorum diğer ayarlardanda kısıp oynuyorum..Şu an PC de yüklü 3 oyun var..BF3 ,FIFA12, Borderlands ..Oyunlar oynanıyo ama takılmalar can sıkmaya başladı..Benim sistem;

Gigabyte GA-MA770-DS3
    DualCore AMD Athlon 64 X2, 2900 MHz
    ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3
    4 GB 800 MHz Kingston Ram

Benim düşüncem Win7 Nvidia kartla daha iyi uyum yakalıyo..Ve oyunlar son zamanlarda Nvidia karta daha fazla destek veriyorlar..Keşke zamanında Nvidia tercihi yapsaydım

• directx yüklemesini ve güncellemelerini yaptın mı ? Ayrıca Nvidia sitesinden PhysX yüklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

directx yüklemesini ve güncellemelerini yaptın mı ? Ayrıca Nvidia sitesinden PhysX yüklemeni tavsiye ederim

adam nvidia kullanmıyorki ati (amd) kullanıyor ne yapsın physx i
  • İyi de BF3 gibi oyunları o sistemde "akmasını" bekleyemezsin ki. Sanırım daha önce XP'de takılmayan oyunlar biraz eski oyunlardı. Bilemiyorum BF3 sistemi epey kullanan bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

directx yüklemesini ve güncellemelerini yaptın mı ? Ayrıca Nvidia sitesinden PhysX yüklemeni tavsiye ederim

adam nvidia kullanmıyorki ati (amd) kullanıyor ne yapsın physx i

Doğru hocam kusura bakmayın gözümden kaçmış
  • W7de sistem gereksinimi xpye göre %50 daha fazla istiyor o yüzden kaynaklanıyor olabilir örn:
    Xp: 2ghz - 1 gb ram
    W7-vista:2.5 ghz-2gb ram
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.