Şimdi Ara

WİN7 MAVİ EKRAN HATASI-çözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer model laptopta win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. sorun şu. bilgisayar windows logosundan sonra biraz bekleyip mavi ekran çıkıyor. ve hemen restart atıyor. sonra windows olagan sekilde yazısı cıkıyor. bnde başlatıyorum ve sorunsuz açılıyor.. bu sorun yaklaşık haftada bir meydana geliyor. ekran kartının güncel driverini yüklemeden önce böyle bir sorunla karsılaşmamıştım. acaba bunun etkisi olur mu? bide mavi ekran cıkınca hemn reset atmasını nasıl engelleyebilirim? hata kodu lazım..

0x00000116 hata kodu. biraz araştırdım. ekran kartı ile ilgili.. nvlddmkm.sys hata veren dosyamıdır nedir.

makedonn a teşekkürler. şu anda herhangibir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 25 Temmuz 2010; 20:31:52 >

• Bilgisayarım>Özellikler>Gelişmiş>Başlangıç ve Kurtarma>Ayarlar>''Otomatik Olarak Yeniden Başlatma'' seçeneğinin tikini kaldırıp ''Uygula'' diyiniz...

WİN7 MAVİ EKRAN HATASI-çözüldü.

bide cok oyun oynayınca felan oluyor sanırsam.. uzun süre oynayınca boyle biseyin olması mümkün mü..
  • Evet, mümkün özellikle ekran kartı bu duruma sebebiyet verir, zira bizzat belirtmişsiniz geçenlerde ''ekran kartının yeni driverini yükledim'' diye siz ''Your Uninstaller'' adlı yazılımı indirin ve ekran kartının driverini bu program ile silin. Ancak önce bu işlemleri yapmayın bir BSOD ekranındaki hatayı görelim kodu buraya ekleyin. Ona göre emin olduktan sonra dediklerimi yaparsınız...
  • 0x00000116 hata kodu. biraz araştırdım. ekran kartı ile ilgili.. nvlddmkm.sys hata veren dosyamıdır nedir. yardımcı olun. ne yapmam gerk. makedonn un tavsiye ettiğii programı kurup. driveri kalırıp baştan mı kurayım?? güvenli mod fark der mi?

Orijinalden alıntı: BrutaL41

0x00000116 hata kodu. biraz araştırdım. ekran kartı ile ilgili.. nvlddmkm.sys hata veren dosyamıdır nedir. yardımcı olun. ne yapmam gerk. makedonn un tavsiye ettiğii programı kurup. driveri kalırıp baştan mı kurayım?? güvenli mod fark der mi?

Evet, ekran kartınızın adına oluşmuş bir bug. Yukarıda bahsi geçen programın ''Super Mod'' seçeneği ile mevcut driverinizi silin ve Nvidia'nın sitesinden en son güncel driveri kurun veya bir önceki driver sürümünüz hangisi ise o sürücüyü yenide kurun...

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

0x00000116 hata kodu. biraz araştırdım. ekran kartı ile ilgili.. nvlddmkm.sys hata veren dosyamıdır nedir. yardımcı olun. ne yapmam gerk. makedonn un tavsiye ettiğii programı kurup. driveri kalırıp baştan mı kurayım?? güvenli mod fark der mi?

Evet, ekran kartınızın adına oluşmuş bir bug. Yukarıda bahsi geçen programın ''Super Mod'' seçeneği ile mevcut driverinizi silin ve Nvidia'nın sitesinden en son güncel driveri kurun veya bir önceki driver sürümünüz hangisi ise o sürücüyü yenide kurun...

çok teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    8 yıl önce açıldı
    Windows 11 Mavi Ekran Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.