Şimdi Ara

Win7'm D:/ sürücüsünde C:/ yi biçimlendirsem sorun çıkarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben pc yi aldığımda win7 home basic yüklüydü sonra ben win8 i merak ettiğim için yükleyeyim dedim(salak gibi sonra tekrar home ye dönebiliceğimi sandım)
    e sonra 8 uyumsuzluk yaptı vehiç beğenmedim bi baktım geri dönemiyorum internetten professional buldum orjinalleştirdim.şimdi format atamıyorum

"uyumlu değil lütfen yöneticinize başvurun ve tekrar deneyin" diye hatalar verdi ama ben professional i D:/ sürücüsüne yükledim C:/ ye de home basic bulup yükledim.

şimdi home basic i sildim fakat dosyalarını silmeye korktum bir sorun yaparmı diye arkadaşler lütfen cevap verin dosyaları silsem sorun yaparmı ?

LÜTFEN HATALISIN VB. MESAJLAR ATMAYIN

• bi şey olmaz komutanım
  • Kullandığın işletim sistemi anladığım kadarıyla D sürücüsünde.Eğer böyleyse C'yi biçimlendirsen bile bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
  • Bence c sürücüsüne al çoğu install programları c ye yükleme yapar buda sorun yaratabilir..
  • Hiç bişey olmaz kullanmaya devam edebilirsin kurulumlarda c yi gösterirse dosya konumu olarak dosya yolu olarak d yi gösterirsin olur biter
  • Ya biçimlendirmeden silinmez mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence silmeyin bende C: D: vardı işletim sistemim C deydi D den 20 gb bölüp W yaptım yeni sistemi ona kurdum C: Yi silip kapattım.Sabah açtığımda Halen cden girmeye çalışıp W:yi görmüyordu. 1 hafta öyle kaldı sonra başka pcde denedik hddyi kilitlenmiş düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akumu

Hocam bence silmeyin bende C: D: vardı işletim sistemim C deydi D den 20 gb bölüp W yaptım yeni sistemi ona kurdum C: Yi silip kapattım.Sabah açtığımda Halen cden girmeye çalışıp W:yi görmüyordu. 1 hafta öyle kaldı sonra başka pcde denedik hddyi kilitlenmiş düzeldi.

Hocam senin ki farklı olay sen direk silip kapatmışsın her neyse bende c ye yükleyip d yi biçimlendiririm

AYRICA C yi silmeye çalıştığımda izin vermiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: Akumu

Hocam bence silmeyin bende C: D: vardı işletim sistemim C deydi D den 20 gb bölüp W yaptım yeni sistemi ona kurdum C: Yi silip kapattım.Sabah açtığımda Halen cden girmeye çalışıp W:yi görmüyordu. 1 hafta öyle kaldı sonra başka pcde denedik hddyi kilitlenmiş düzeldi.

Hocam senin ki farklı olay sen direk silip kapatmışsın her neyse bende c ye yükleyip d yi biçimlendiririm

AYRICA C yi silmeye çalıştığımda izin vermiyordu.

Bendede öyle sistem w deydi kullandığım cyi silemiyodum zorla içerdekileri unlocker felan sildim.Tekrar açılmadı bilgisayar.

• c de açılış dosyaları olmalı format atarsan bilgisayarın acılmayabilir.
  • @cy_x 'in de dediği gibi BAZI boot.ini ve boot.mgr ler c sürücüsüne atılır gizli klasör ve dsyaları göster diyip c sürücüsünde sistem dsyası olup olmadığından emin olun yoksa tekrar windows kurmanız yada uğraşmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Haziran 2012; 6:54:39 >
  • anladım ki silinmeyecek.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.