Şimdi Ara

Win7 format dosyaları DVD'ye yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler , win7 64 bit bilgisayarım var ama yanlış formatla 32bit atmıştım , bu gün 64bit ultimate indirdim , dvd alıp geldım şimdi onu dvdme yazacağım. Nasıl yazılıyor . Ss atayım , yardımcı olursanız çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: merhabadünyalı

Merhaba beyler , win7 64 bit bilgisayarım var ama yanlış formatla 32bit atmıştım , bu gün 64bit ultimate indirdim , dvd alıp geldım şimdi onu dvdme yazacağım. Nasıl yazılıyor . Ss atayım , yardımcı olursanız çok makbule geçer

Bunun nasıl yazıldığını bilmiyorum direk cd ye at yazdır diycem ama hata verebilir bende pek bilgim kendi yöntemimi söylim .

İso dosyasını indiriyorum yan tıklıyorum windows diski yazma aracı var ona tıklayıp başlatıyorum granti oluyor , orda bide tik var diski doğrula diye onu seçtiğinde eğer hata varsa yazmıyor yani yazarsa %100 çalışır .

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: merhabadünyalı

Merhaba beyler , win7 64 bit bilgisayarım var ama yanlış formatla 32bit atmıştım , bu gün 64bit ultimate indirdim , dvd alıp geldım şimdi onu dvdme yazacağım. Nasıl yazılıyor . Ss atayım , yardımcı olursanız çok makbule geçer

Bunun nasıl yazıldığını bilmiyorum direk cd ye at yazdır diycem ama hata verebilir bende pek bilgim kendi yöntemimi söylim .

İso dosyasını indiriyorum yan tıklıyorum windows diski yazma aracı var ona tıklayıp başlatıyorum granti oluyor , orda bide tik var diski doğrula diye onu seçtiğinde eğer hata varsa yazmıyor yani yazarsa %100 çalışır .

Ben sorunu çözmüstüm , .rar değilmiş zaten .isoymuş . Bende ImgBurndan cdye yazdırdım .isoyu başarı bi şekilde formatlandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.