Arkadaşlar bende Sony Dcr-Trv355E digital8 video kamera var ve ben bu kamerayı usb den bağlayıp kasetteki görüntüleri "İmage Mixer" programıyla bilgisayara aktarıp kaydediyordum. İlk önce cd den usb sürücülerini yüklüyordum ve sonrada windows hem ses hemde görüntü için ayrı olmak üzere "Sony digital Video Driver" ve "Sony digital Audio Driver" bulup yüklüyordu. Geçenlerde bikgisayar format attım ve yeni service pack 2 entegreli windoes xp professional edition ı kurdum ve yeniden kameranın usb sürücülerini yüklemey denedim.Bilgisayar "Sony digital Video Driver" sorunsuz yüklüyor ama "Sony digital Audio Driver" gelince "Bu SÜRÜCÜNÜN İNF DOSYASI WİNDOWS 95 YADA SONRAKİ BİR SÜRÜME AİT O YÜZDEN WİNDOWS AYGITI YÜKLEMEYİ TAMAMLIYAMADI " diye sürücü kuma sihirbazının son ekranına götürüyor. Netten sony nin en son sürücülerini indirdim oda fayda etmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Aynı kameradan elinde olan varsa ne yapıyor bu sorunu halletmenk için yardım ederseniz sevinirim. Ayrıca şuan "İmage Mixer" görüntüyü alıyor ama sesi almıyor zaten o olmayınca hiç işime yaramıyor. Yardımlarızın için şimdiden teşekkürler