Şimdi Ara

Win XP nin dilini degistirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win xp pro sp2 Turkce isletim sistemim var ben bunu Ingilizceye cevirmek istiyorum (herkes bunun tersini ister ama ben biraz garipim iste) :) . Bunu nasil yapabilirim bir turlu bulamadim :( bilen birisi yardimci olursa cok sevinirim.

• bunu forumda çok kişi sordu.

sanırsam pek mümkün değil.

ama sen yine de forumda bir arat, mutlaka bulursun
  • değiştirebileceğin kısmı sadece yazım kısmıdır (klavye)

komple windows'un dilini değiştirmek sitiyorsan farklı dilde windows yüklemen gereklidir.

farz-ı misal ingilizce ye çevirmek istiyorsan eğer ingilizce bir windows yüklemelisin. henüz tek tıklamayla koca işletim sisteminin dilini değiştiren bir program yok. aslında buna gerek de yok.

sözgelimi, elimde almanca, ingilizce, fransızca, korece, arapça ve rusça windows xp mevcut. hepsinin kurulumu yeni bir windows şeklinde.

kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

değiştirebileceğin kısmı sadece yazım kısmıdır (klavye)

komple windows'un dilini değiştirmek sitiyorsan farklı dilde windows yüklemen gereklidir.

farz-ı misal ingilizce ye çevirmek istiyorsan eğer ingilizce bir windows yüklemelisin. henüz tek tıklamayla koca işletim sisteminin dilini değiştiren bir program yok. aslında buna gerek de yok.

sözgelimi, elimde almanca, ingilizce, fransızca, korece, arapça ve rusça windows xp mevcut. hepsinin kurulumu yeni bir windows şeklinde.

kolay gelsin.

bence böyle bir programa gerek var. çünkü windowsun yanında kullandığın programları yeniden yüklemek kolay değil. bilgisayarının tam anlamıyla ihtiyaçlarını karşılamaya başlaması günler sürüyor

• Linux de çok kolay bir şekilde yapılabiliyor fakat Windows'da metinler programın içine gömülü olduğu için pek kolay değil bunu kısmen yapan programlar var fakat bunları kullanmak akıl kârı değil. en mantıklısı ve sağlıklısı istenen dile ait cd'den yeniden kurulum yapmak.
  • Merhabalar,

Böyle bir yama var Microsoft'un

Arkadaşım Bunun için Microsoftun 2001 yılında yayınladığı bir paket var adıda Windows XP Multilingual User Interface Pack bunun içerisinde "Arabic,Czech,Danish,Dutch (Standard),English (United States),
    Finnish,French (Standard),German,Greek,Hebrew,Hungarian,İtalian,Japanese,Korean,Norwegian,Polish,Portuguese (Brazil),Portuguese (Standard),Russian,
    Simplified Chinese,Spanish (Modern Sort),Slovak,Slovenian,Swedish,Traditional Chinese,Turkish" dil desteği var bunu indirip sorununu çözebilirsin.

EEE Biraz Farkımız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.