Şimdi Ara

Win PE yasalmidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Hardiske yüklenmediği için lisans problemi olmaz

Divx ve DVD lerde HD e yüklenmiyor ama lisans olmasada bandrolü olması gerekiyor. Ayrıca lisans gerekmeseydi şimdiye kadar dergiler 10 defa dağıtırdı hiç şüpeniz olmasın.. Ayrıca MS'un resmi olarak kendi yaptığı bişey değil sanırım bu mod lanarak başkaları tarafından yapılmış. Ama güzel bişi edinmek lazım. Enazından kendi makinana has kullandığın ufak ayarları (internet, network, vs. vs.), sürücüleri ekleyip, optimize edip tekrar bi CD ye çekebilisen çok iyi olur. virüs girme, windows çökme, hd çökme gibi acil durumlarda cankurtaran görevi görebilir. Hatta kullandığın programları ve bazı ekleride ekleyip bi DVD de toplansa çok süper olur.. Ne diyorsunuz sizce yapılabilirmi böyle birşey?

• Arkadaşlar konuyu araştırım yeni bir başlık açtım ordan isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışıcam
    winpe bir tür mp3 gibi bir uygulama windows un kodlarını kullanarak boatble bir cd hazırlı tıpkı linux knoppix gibi herhangi bir yerde satılmıyor kişi kendi linasn bilgilerini tanıtarak cdyi hazırlıyor yani kendimiz lisanluı programlarımız hazırlayıp dağıtmadığımız sürece bir problem yok kişisel amaçla kullanbiliriz ama kesinlikle bilgisayara kurulmuş kadar konforlu değil mesela masusenin sağ tık seçeneğini kullanamıyoruz ses kartımızı tanıtamıyoruz fazla birşey yapamıyoruz eğer adslilim ethernet üzeründen çalışıyorsa belli ethernet kartlarını kullanıyorsak mozilla kullanarak internete çıkabiliyoruz aslında bir çekirdek işleme sistemi nekadar programlama bilginiz iyiyse okadar özgün bir winpe yapabilirsiniz yani piyasadaki hiç bir winpe diğerine benzemiyor öyle bişi
  • evet speedy
    dedigin gibi sag tik yok. ama gereken tüm özellikler menude mevcut. bende adsl olmadigi icin denemedim.

ayrica ögrendigime göre bu cd 'yi ms'un cözüm ortaklari yani ms'un yetkili ve teknik elemanlari kullaniyormus. ms tarafindan sadece bu elemanlara veriliyormus.

fakat zannederim açik kaynak kodu bulunduruyor ve istenilen müdahale yapilabiliyor. bu nedenle disari sizmis ve çogalmis. bendekini detaylica inceledim. ve dosyalar arasinda kiyida kösede kalmis bir text yazinin en sonunda söyle bir ibareye rastladim.

Edited by Ku-Yao Yung.

• bakın winpe nedir nasıl kurulur diye başlık açtım girin okuyun yazdıklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 16 Kasım 2004, 15:55:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.