Bildirim
Win lost'um eksi olmadığı halde lp az geliyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Win lose +'da olması elonun iyi olduğunu göstermez dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilisenin İmamı
Win lose +'da olması elonun iyi olduğunu göstermez dostum.
Önceki sezonda - değildi, sezon başından beride hiç -'ye düşmedim ama böyle oluyor anlamadım. Duom ile alakası varmıdır o eksideydi. -
Benim -10 wl 25 lp geliyor. 14 falan gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst üste lose alırsan bi süre sonra az gelmeye başlıyor bn hesabımı yiyeğene bıraktıgımda +42'idi gelip aldıgımda +10 kalmıştı 11 geliyor 20 gidiyor :: Gerçi yine toparladım -
Benimde +34 wl vardı 18 gelip 19 gidiyordu bende oyunu bırakmıştım bu yuzden.Ama tabi yeniden başladım
Tecrübeli olunca liginde a LP gelmeye basliyor diye biliyorum fail de olabirim ama :)
Çok hızlı çıkış yapınca oluyor. 20 tane oyun kazanıp sonra kaybedersen son b kazandığın maçtan aldığın lp den daha fazlası gider. Ama tam tersi içinde geçerli kaybederken sürekli, kazanınca biraz daha fazla gelir. Bunun nedeni de Patır patır lig atlarken mmr ının sana yetişememesidir. Biraz oyun oyna mmr yavaş yavaş seviyene gelicetir. Kaybedersen biraz lp düşecektir ve mmr ına yaklaşacaktır yine normal lp gain/lose değerlerine döner. Eğer biraz daha kazanirsan -kaybettiğinden cok- ama arada kaybedersen de mmr yavaş yavaş ligine gelir. Streaklerin sonunda olur böyle işine gelir her türlü dert etme.
aynı durum bende var şimdi düzeliyor gibi platin5e çıktım sonra 5-6 tane lose streak atınca 13 puan gelip 25 puan gitmeye başladı şimdi 18 puan geliyor 20 gidiyor şuan seviniyorum :D -
abi aynen 2-3 günde gold3ten gold 1'e çıktım ve 3 lose streakte beni gold 2'ye geri düşürdü -19 +17 alıyodum gold 1'e çıkınca,bu yüzdenmiş demekki teşekkürler.. -
Win/Lost u +32 yaptım ama hala adam gibi gelmiyor, arada bi 20 üzeri geliyor bir kere 26 gelmişti, plat 2 deyim kazandım daha demin +17 geldi , duom var plat 3 eksideydi onu çıkarttık + yaptık, demin ona 23 geldi bana 17 gelirken niye böyle -
Bulunduğun ligde 100 üstü maç attiysan veya kendinden düşük ligdeki biri ile premade girdiysen mmr düşmüş olabilir. Win streak yada high elo biri ile premade girip mmr yukseltmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Beistrich
quote:
Orijinalden alıntı: Kilisenin İmamı
Win lose +'da olması elonun iyi olduğunu göstermez dostum.
Önceki sezonda - değildi, sezon başından beride hiç -'ye düşmedim ama böyle oluyor anlamadım. Duom ile alakası varmıdır o eksideydi.
rakibe göre de değişiyor lp olayı kolay rakipte az lp gelir çok gider , zor rakipte çok geir az gider , ayrıca +10 lp çok bir şey değil ama yine benim gibi - 20 civarı değil en azından . bi ekleme daha yapıcam 17 lp aslında normal -
quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
Bulunduğun ligde 100 üstü maç attiysan veya kendinden düşük ligdeki biri ile premade girdiysen mmr düşmüş olabilir. Win streak yada high elo biri ile premade girip mmr yukseltmen lazım.
Daha 100 maç atmadım platta, duo girdiğim ark eksilerdeydi, baya bi win streak attık w/l + oldu şuan onun da yükseldi mmr'ı hatta 20 üzeri geliyor 2 3'tür ona, aramızda 1 küme var şuan. Duo girdiğim için mi acaba az geliyor anlamadım. -
Plat 2 de takıldım seri seri çıkarken burda kazanıp kaybediyorum, şuan w/l +30, 4 maçtır 18 gelip 20 gidiyor abi nekadar saçma bi sistem bu +5 win lostu +30 yaptık, plat 2 de biraz takıldık kaybedince fazla gitmeye başladı nasıl bi sistem bu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 12 Temmuz 2014; 1:07:45 > -
Win streak yaparsan düzelir.
Geçen sezon da etkileyebilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 12 Temmuz 2014; 1:18:54 > -
Aşırı saçma bi sistem dediğin gibi insanı oyundan soğutuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X