Şimdi Ara

Win Alma Sırrı içerde>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    takım kötüyse tabi botun iyi olması da önemli değil takım kötü çünkü yapacak bişe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ulan iki vurumluk canımız var. Adamlar 4 kişi bota gang geliyor (eziyoz diye) flash ve healla kule altına kaçıp 2 adamı kesiyorum ölmeden. Bizde ise sadece supum ölüyor. Ne kadar iyi oynasam da bot ezilirse karşı takım camplıyor çünkü biz ezilmezsek başka laneler eziliyor. Botla alakası yok. Biz eziyoz middeki eziliyor karşıda da zed fizz veya lb. Adamlar canı düşmeden ölüdürp çıkıyorlar. biz napalım. Fighlarda ise korumazlarsa zaten gg. Ha bir de bizim takım karşı adcye focuslamazsa bir daha gg

Takım neden Seni korusunki Sen kendi kendini Koru? iyi Pozisyon al Hasar alma. Takıamda ADC KORUMA YOK yazmazsn böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brokoli Çorbasi

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ulan iki vurumluk canımız var. Adamlar 4 kişi bota gang geliyor (eziyoz diye) flash ve healla kule altına kaçıp 2 adamı kesiyorum ölmeden. Bizde ise sadece supum ölüyor. Ne kadar iyi oynasam da bot ezilirse karşı takım camplıyor çünkü biz ezilmezsek başka laneler eziliyor. Botla alakası yok. Biz eziyoz middeki eziliyor karşıda da zed fizz veya lb. Adamlar canı düşmeden ölüdürp çıkıyorlar. biz napalım. Fighlarda ise korumazlarsa zaten gg. Ha bir de bizim takım karşı adcye focuslamazsa bir daha gg

Takım neden Seni korusunki Sen kendi kendini Koru? iyi Pozisyon al Hasar alma. Takıamda ADC KORUMA YOK yazmazsn böylece.

Ben öyle bir şey yazmam zaten. Ben kendimi ne kadar korusam da diğerleri yanlış oynayınca adcnin pek bir şansı yok mobilitesi yüksek değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Brokoli Çorbasi

quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

Trde luci azir fizzin oldugu takım kazanır çünkü tr serverindeki oyuncular karşılarında bu hero varken feedliyorlar kesin

Tezini Çürüttüm Takımımızda Fizzde vardı Lucianda ve kaybettik..

Win Alma Sırrı içerde>>

Farmın az ondan kaybetmişsiniz

full build farm yapma ihitiyacını açıklarmısın.

full build oldun, takım savaşına girdiniz ve fazla AP dmg yediğini fark ettin ne yapıcaksın ?

• Birader bu bir takım oyunu eğer takımda iş yoksa tüm yükü tek başına sırtlamaya çalışıyorsan bunda iş felan olmaz yenilir çıkarsın.Kader diyelim biz bu işe
  • tamamen şans oyunu üstüne basa basa söylüyorum
  • Trde kimse adcsini korumaya çalışmaz herkes karşı taşıyıcısına koşar tankların ön safta durmak yerine sanki tek atıcakmış gibi ama az beyni olan takıma denk gelirsen %90 win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Trde kimse adcsini korumaya çalışmaz herkes karşı taşıyıcısına koşar tankların ön safta durmak yerine sanki tek atıcakmış gibi ama az beyni olan takıma denk gelirsen %90 win

Aynen bende buna sinir oluyorum Ya Ağır eziyoruz yada Ağır eziliyoruz. Böyle Dengede geçen maç yok resmen.
    10 maçta 20 maçta 1 belki denk gelir 50dk 60dk oyunlar. Onun haricinde 20~30dkda Bitiriyoruz yada bitiriyorlar işi.Yenilsekde çok uzun süre oynadıgımız için inanılmaz keyif ve haz alıyorduk olsun iyi maçtı diyorduk.
    Eskiden böyle deildi 4v5de kalsak 3v5de kalska ne bilm feeder afk da olsa bi sekilde tasınıyordu Simdi ne değiştide Taşıyabilme olayı bukadar düştü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brokoli Çorbasi -- 31 Mayıs 2016; 9:53:56 >
  • Brokoli Çorbasi kullanıcısına yanıt
    Yoo taşıyabilme çok kolay lanede öne geçip 2 başarılı roam atan %90 kazanıyor. Öyle takım olarak hareket edip maçı çevirebilen çok az denk geliyor zaten

• Valla isterse koridorlardan 10 0 çıksın bir takım savaşlarda toparlar iyi oynarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silvera göre iyi planlar yapıyon
  • 3V5 4v5iken toparlanmıyor işte. yada 0/10 giden adam varken önceden dert etmiyoduk tasınıyordu.
    Ama suan early gameda yapılan hatalar alınmayan drakeler verilen killer yüzünden tasınmıyor.
    Oyun tamamen early odaklı oldu.
    Early'si iyi gecen bir botlane varsa istersen midde 10/0 oynayın tasıyamazsınız. Burada tasırım diyenler emin olun konuyu baltalamak için tasırım yazıcaktır.
    Arkadasmın hesabıylada oynadım diamondda oradada aynı durumdan muzdaripler.Botlanede afk olursa yada ne bilim 0/3 gibi skoru olan support yada adc var ise diamond adamlar bile ceviremiyor oyunu latede. hatta bu yüzden adamlara laf bile etmistim 4 kisiyiz 1/7 giden adamı tasıyamadık diye.

sırf bu BOTLANE Tasıyabilme potansiyeli yüzünden Gordugum tek adcler Lucian-Jinx-Vayne 3lüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brokoli Çorbasi -- 31 Mayıs 2016; 17:33:28 >
  • tr de diamonda kadar adc focus bilen yok. Onun için trde adc oynamak çok kolay ve dia 5ten öteye çıkamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

tr de diamonda kadar adc focus bilen yok. Onun için trde adc oynamak çok kolay ve dia 5ten öteye çıkamıyorum

Adcyide geçtim Deli gibi Heal basan Sona Soraka gibi championlar varken Tüm skillerini ormancıya üst koridordaki adama yada üstlerine gelen km varsa ona atıolar.Arkadanda Aktif ettiği itemlerle takımına destek veren support vs var.Sonra adamlar ölmüyor abi. E ölmez tabi.
  • Rastgele baktımda script kullanıyorsun ondan kazanamamissiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.