Bildirim
win 8 donma sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Godfather113
Arkadaşlar önceki işletim sistemim win 7 idi dedim win 8 yapayım yaptım şimdi oyunlara giriyorum ( dirt 3 - ets 2 ) 2 dk oynuyorum 2 dk donuyor sonra bi daha düzeliyor yine 2 dk oynuyorum yine 2 dk donuyor hep böyle gidiyor sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
hocam bu sorun bendede vardı ama düzelttim sana verdiğim adımları uygula
1:) cmd aç (komut)
2:)sonra sırayla sunları yaz
3:)dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-All
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Tools-All
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-Clients
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-PowerShell
bcdedit/set disabledynamictick YES
Exit
sorun kesınlıkle duzelıyor ben dededım oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: muso4232
quote:
Arkadaşlar önceki işletim sistemim win 7 idi dedim win 8 yapayım yaptım şimdi oyunlara giriyorum ( dirt 3 - ets 2 ) 2 dk oynuyorum 2 dk donuyor sonra bi daha düzeliyor yine 2 dk oynuyorum yine 2 dk donuyor hep böyle gidiyor sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
hocam bu sorun bendede vardı ama düzelttim sana verdiğim adımları uygula
1:) cmd aç (komut)
2:)sonra sırayla sunları yaz
3:)dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-All
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Tools-All
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-Clients
dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-PowerShell
bcdedit/set disabledynamictick YES
Exit
sorun kesınlıkle duzelıyor ben dededım oldu
error : 740 verdi ?
-
kardeşim aynısı bendede var dirtte hiç açılmıyor ekran donuyor hiçbir oyun oynayamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Falkee27
kardeşim aynısı bendede var dirtte hiç açılmıyor ekran donuyor hiçbir oyun oynayamıyorum
gittim 65 lira para saydım 2 gb ram aldım ramı 4 yapalım birde öyle deneyelim bakalım elime ulaşsın bilgi veririm -
bende 6 gb ram 2 gb ekran kartı var hiçbirşey oldugu yok -
geri win 7 ye döncez sanırım. -
quote:
bende 6 gb ram 2 gb ekran kartı var hiçbirşey oldugu yok
win 8 mi win 8.1 mi ve korsanmı işletim sisteminiz -
win 8 orjinal -
quote:
win 8 orjinal
Herhangi bir fikrim yok işletim sisteminizi baştan yükleyebilirsiniz yada dirt 3ü baştan yükleyebilirsiniz.
Dirt 3 hiç açılmıyormu yoksa siyah ekranmı oluyor.. tıkladığınzda hiç açılmıyorsa bir çözümüm varda. -
tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun. -
quote:
tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun.
http://www.oyuncehennemi.com/dirt-3-amp-dirt-2-acilmiyor-diyenlere-kesin-cozum-up-up-up-t896389.html bi şuraya bak -
quote:
quote:
tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun.
http://www.oyuncehennemi.com/dirt-3-amp-dirt-2-acilmiyor-diyenlere-kesin-cozum-up-up-up-t896389.html bi şuraya bak
teşekkür ederim deneyeceğim.
-
quote:
quote:
quote:
http://www.oyuncehennemi.com/dirt-3-amp-dirt-2-acilmiyor-diyenlere-kesin-cozum-up-up-up-t896389.html bi şuraya bak
teşekkür ederim deneyeceğim.
Rica ederim gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X