Şimdi Ara

win 8 donma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceki işletim sistemim win 7 idi dedim win 8 yapayım yaptım şimdi oyunlara giriyorum ( dirt 3 - ets 2 ) 2 dk oynuyorum 2 dk donuyor sonra bi daha düzeliyor yine 2 dk oynuyorum yine 2 dk donuyor hep böyle gidiyor sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

Arkadaşlar önceki işletim sistemim win 7 idi dedim win 8 yapayım yaptım şimdi oyunlara giriyorum ( dirt 3 - ets 2 ) 2 dk oynuyorum 2 dk donuyor sonra bi daha düzeliyor yine 2 dk oynuyorum yine 2 dk donuyor hep böyle gidiyor sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen

hocam bu sorun bendede vardı ama düzelttim sana verdiğim adımları uygula

1:) cmd aç (komut)
    2:)sonra sırayla sunları yaz
    3:)dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-All
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Tools-All
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-Clients
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-PowerShell
    bcdedit/set disabledynamictick YES
    Exit
    sorun kesınlıkle duzelıyor ben dededım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: muso4232

quote:

Arkadaşlar önceki işletim sistemim win 7 idi dedim win 8 yapayım yaptım şimdi oyunlara giriyorum ( dirt 3 - ets 2 ) 2 dk oynuyorum 2 dk donuyor sonra bi daha düzeliyor yine 2 dk oynuyorum yine 2 dk donuyor hep böyle gidiyor sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen

hocam bu sorun bendede vardı ama düzelttim sana verdiğim adımları uygula

1:) cmd aç (komut)
    2:)sonra sırayla sunları yaz
    3:)dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-All
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Tools-All
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-Clients
    dism /online /Enable-Feature /featureName:Microsoft-Hyper-V-Management-PowerShell
    bcdedit/set disabledynamictick YES
    Exit
    sorun kesınlıkle duzelıyor ben dededım oldu

error : 740 verdi ?

• kardeşim aynısı bendede var dirtte hiç açılmıyor ekran donuyor hiçbir oyun oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

kardeşim aynısı bendede var dirtte hiç açılmıyor ekran donuyor hiçbir oyun oynayamıyorum

gittim 65 lira para saydım 2 gb ram aldım ramı 4 yapalım birde öyle deneyelim bakalım elime ulaşsın bilgi veririm
  • bende 6 gb ram 2 gb ekran kartı var hiçbirşey oldugu yok
  • geri win 7 ye döncez sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende 6 gb ram 2 gb ekran kartı var hiçbirşey oldugu yok

win 8 mi win 8.1 mi ve korsanmı işletim sisteminiz
  • win 8 orjinal
  • quote:

win 8 orjinal

Herhangi bir fikrim yok işletim sisteminizi baştan yükleyebilirsiniz yada dirt 3ü baştan yükleyebilirsiniz.
    Dirt 3 hiç açılmıyormu yoksa siyah ekranmı oluyor.. tıkladığınzda hiç açılmıyorsa bir çözümüm varda.
  • tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun.
  • quote:

tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun.

http://www.oyuncehennemi.com/dirt-3-amp-dirt-2-acilmiyor-diyenlere-kesin-cozum-up-up-up-t896389.html bi şuraya bak
  • quote:

quote:

tıklıyorum ses var görüntü yok alt+ tab yapıyorum görüntü geliyor ama resim gibi üstüne yıklayamıyorsun.

http://www.oyuncehennemi.com/dirt-3-amp-dirt-2-acilmiyor-diyenlere-kesin-cozum-up-up-up-t896389.html bi şuraya bak

teşekkür ederim deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim deneyeceğim.

Rica ederim gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.