Şimdi Ara

Win 8.1 Sıfırdan Kurulum ve Aktivasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şuradan win8 yükleyiciyi kullanarak win 8 isomuzu indirmeye başlıyoruz kendi keyimizi girip.(29tllik upgrade keyler dahil işe yarıyor)

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

Sonrasında indirme başlar başlamaz iptal edip aynı sayfadan indirdiğimiz win 8.1 setup'ını kullanıyoruz ve key istemeden win 8.1 iso'yu indiriyoruz.İndirme bitince win 8.1 i iso olarak herhangi bir klasöre kaydediyoruz.

Sonra şuradan win8.1 kurulumu için kms key kullanıyoruz.(tamamen legaldir bu keyler microsoft kendisi dağıtıyor public olarak,yüklemede kendi keyiniz çalışmıyor o yüzden bu keylerden kullanıyoruz.)

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx

Kurulumu yapıyoruz ve kurulumdan sonra windows etkinleştirmeden kendi keyimizi girerek aktivasyonu tamamlıyoruz.Artık full lisanslı sıfır kurulum win 8.1 iniz hazır,her seferinde windows store'dan güncellemeyle 8.1 yüklemeye,hatalarla boğuşmaya son...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 18 Ekim 2013; 14:33:42 >

• eline sağlık hocam, bende bunu arıyordum.
    gel gelelim sıfırdan kurulumda elimizdeki Windows 8 anahtarını kabul etmeyen Windows 8.1 kurulumu işletim sistemi kurulduktan sonra aktivasyon için aynı anahtarı nasıl kabul ediyor?
  • Bu inen 8.1 pro isoyu sevabına biri upload etsin bir yerede bizde nasiplenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

eline sağlık hocam, bende bunu arıyordum.
    gel gelelim sıfırdan kurulumda elimizdeki Windows 8 anahtarını kabul etmeyen Windows 8.1 kurulumu işletim sistemi kurulduktan sonra aktivasyon için aynı anahtarı nasıl kabul ediyor?

rica ederim,okuduklarımdan bildiğim kadarıyla kabul edilecek keyler isoya gömülü bir dosyada.o sebepten senin indirdiğin iso ile benim ya da bir başkasının indirdiği isonun md5 hash değerleri tutmaz.8.1'de gömülü olanlar satın alınan 8.1 keyleri ve bu kms keyleri.ancak aktivasyonda güncelleme almışsın gibi aktivasyon server'ları keyi kabul ediyor.bu sadece benim yürüttüğüm bir mantık az buçuk bu işleri takip eden birisi olarak.ileride microsoft buna önlem alır mı bilmiyorum ama pek sanmıyorum.kaldı ki önlem alsalar da cody4x gibi adamlar güncellemeyle aktivasyon olayını çözerler o zamana kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Bu inen 8.1 pro isoyu sevabına biri upload etsin bir yerede bizde nasiplenelim

çok uzun sürer hocam ya uğraşılmaz artık.kısa süre sonra zaten retail versiyonlar technet ve msdn versiyonları falan düşer nete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 18 Ekim 2013; 15:17:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad 2 ilk kurulum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.