Şimdi Ara

win 8.1 hdd kullanimi %100 kullanan. servis, uygulama gözükmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar üniversiteden geldim, büte calismak icin bilgisayari alip kendi hesabima girdim dün aksam ve dün aksamdan beri pc felç, disk kullanimi %100 oldu kullanan program hizmet yok kapanmasi 30 dk acilmasi 1 saat sürüyor. tarama dahil hicbir islem yapamiyorum, virus olma, bozulma ihtimali yok ben yokken babam kendi hesabindan sadece facebooka giriyor. cok acil duzelmesi lazim bunun arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

arkadaslar üniversiteden geldim, büte calismak icin bilgisayari alip kendi hesabima girdim dün aksam ve dün aksamdan beri pc felç, disk kullanimi %100 oldu kullanan program hizmet yok kapanmasi 30 dk acilmasi 1 saat sürüyor. tarama dahil hicbir islem yapamiyorum, virus olma, bozulma ihtimali yok ben yokken babam kendi hesabindan sadece facebooka giriyor. cok acil duzelmesi lazim bunun arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.

Kesin cozum icin baya bi arastirma yapmak lazim fakat gecici cozum olarak sanal bellek degerini yukseltebilirsiniz bilgisayariniz baya bi rahatlayacaksiniz

• Nasil yukseltebilirim bilmiyorum? Ayrica kolay birsey degilse yapamaz bilgisayar dedigim gibi g.yoneticisi 20-25 dk suruyo

• Basarisiz, arkadaslar oneri bekliyorum

• Bilgisayarına virüs girmiş olabilir. Kaspersky kur tarama yap. Ondan sonra driverlarını ve windows güncellemelerini kontrol et. Daha sonra hd Tune ile harddiskinin performansını kontrol et.

Windows 8 SSD harddisklere uygun yapıldığı için Disk kullanımında %100 sıkıntısı oluyor. Bu sana yardımcı olacaktır.
    http://www.serkanturkel.net/2014/03/windows-8-disk-kullanm-100-cozumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 15 Ocak 2015; 22:31:50 >
  • ugurcan90 kullanıcısına yanıt
    disk kullanımmı mı ram kullanımı mı cpu kullanımı mı %100. Bir de görev yöneticisinden tüm kullanıcı işlemlerini göster seçeneği var aşağıda onu da seçip kontrol edebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpynx

disk kullanımmı mı ram kullanımı mı cpu kullanımı mı %100. Bir de görev yöneticisinden tüm kullanıcı işlemlerini göster seçeneği var aşağıda onu da seçip kontrol edebilir misin?

Disk kullanimi 100 kullanan uygulama gozukmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 pro max bildirim sorun
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

Bilgisayarına virüs girmiş olabilir. Kaspersky kur tarama yap. Ondan sonra driverlarını ve windows güncellemelerini kontrol et. Daha sonra hd Tune ile harddiskinin performansını kontrol et.

Windows 8 SSD harddisklere uygun yapıldığı için Disk kullanımında %100 sıkıntısı oluyor. Bu sana yardımcı olacaktır.
    http://www.serkanturkel.net/2014/03/windows-8-disk-kullanm-100-cozumu.html

Lanet olsun boyle sisteme kardesim ya haklisi , tesekkurler

problemle ilgili bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?
  • quote:

problemle ilgili bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?

Dedigimi anlamiyor musun? Windows 7 kuruyorum simdi

Dediğini anlamadım daha doğrusu anlatmak istediğini anlamadım zira söylediğinle anlatmak istediğinin farklı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Dediğini anlamadım daha doğrusu anlatmak istediğini anlamadım zira söylediğinle anlatmak istediğinin farklı olduğunu düşünüyorum.

Dostum tam olarak dedigim gibi, kullanim %100 (disk) systm islemi arada bi 0.1mb kullaniyor o kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.