Şimdi Ara

Win 7 Yükseltme mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win 7 home basic kullanıyorum, şuanki sürümü Ultimate'e yükseltmem mümkün mü ?

• mümkün ama fiyatı nekadar hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: borma61

Selam,

mümkün tabiki de arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

mümkün ama fiyatı nekadar hatırlamıyorum

heheyyy..

yapma ama bu işlerin nasıl halledildiğini biliyoruz :) mevcut programlar ile satın almaya gerek kalmıyor.

benim demek istediğim misal veriyorum 400 mb lık yama tarzsında bi dosyayı setup seklinde indiririm o beni home basic den ultimate'e gecirir öyle bişi arıyorum ?
  • quote:

Selam,

pm atabilseydim key verirdim sana ama paylaşmak yasak malum, profilin görünmüyo
    ekmele: sen bana pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 6 Kasım 2011; 0:16:19 >
  • quote:

quote:

heheyyy..

yapma ama bu işlerin nasıl halledildiğini biliyoruz :) mevcut programlar ile satın almaya gerek kalmıyor.

benim demek istediğim misal veriyorum 400 mb lık yama tarzsında bi dosyayı setup seklinde indiririm o beni home basic den ultimate'e gecirir öyle bişi arıyorum ?

yok öyle bir şey

ultimate i kuracaksınız sonrasını biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 6 Kasım 2011; 9:03:04 >
  • quote:

quote:

heheyyy..

kardeş senin örnek doğan görünümlü şahin gibi bişey oldu öyle olmaz hepsinin setup dosyası farklı,fiyatı farklı yükseltme işi aklınıza taklıdıysa o xp den ve vistadan windows7 ye şeklinde var.mevcut sürümler arası geçiş olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

quote:

heheyyy..

yok öyle bir şey

ultimate i kuracaksınız sonrasını biliyorsunuz.

ben orjinal windows 7 home basic kurup ultimate yapıyorum ne sorun var ne bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: gastly06
    ben orjinal windows 7 home basic kurup ultimate yapıyorum ne sorun var ne bişey

Ultimate dvd sinde ufak bir oynamayla kurulum sırasında size bir çok sürümün seçeneği gelir hangisini kurmak istiyorsunuz şeklinde. (source/ei.cfg dosyasını silerseniz Ultimate Professional HomePremium HomeBasic Starter sürümlerini seçebilirsiniz kurulum sırasında)

Ama upgrade için reg. ile oynayıp DVD yi yeniden takmanız gerekir: yeni kurulum gibi olur: yeni kurulum kadar sağlıklı olur mu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Kasım 2011; 6:35:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.