Windows 7 Ultimate x64 kullanıyorum ve çoğu zaman google chrome u başlattığımda bilgisayardaki chrome hariç her şey takılı kalıyor kapattığımda normale dönüyor. Çoğu zaman diyorum çünkü bazen normal bir şekilde çalışıyor.
İnternette araştırdım biraz ama 64 bit işletim sistemlerinde 32 bit gibi çalışıp sorunsuz kullanılıyormuş ama bende sorun çıkarıyor.
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? Çözümü yoksa 64bit te sorunsuz kullanabileceğim chrome kadar hızlı hangi tarayıcıyı önerirsiniz?
selam arkadaşım yeni çıkan win 7 bazı programları düzgün algılayamıyor bende 7 kullanıyorum bazı programlar sorunlu çalışıyor
aynı sorun bendede var Chrome'yi açınca görev çubuğu dahil tüm herşey kitleniyor Chrome hariç! Bir çözüm bulamadım ama Chrome'yi aç 5 dk gezin sitelerde kendine geliyor sonra bilgisayar. Ama her kapa-aç yapınca Chrome'yi tekrarlıyor onun için hiç kapatmıyorum. (Windows 7 Ultimate x64)
Sizde ortak bir yazılım var ve bu neden oluyor kanımca bu soruna... Ben özellikle gezinmelerde ve araştırmalarda kullanıyorum chromu, inanılmaz bir hıza ve şişmeme özelliğine sahip. Fakat sıkça sorunlar duymuyor değilim yakın çevremde. Bence işletim sisteminden değil, sistemde bulunan bir yazılımdan kaynaklanıyor. Burada sorunu aynı şekilde yaşayan ardaşlar ortak yazılım listelerini yayınlasınlar, karşılaştırın bence...
quote:
Orijinalden alıntı: grafiqer
Sizde ortak bir yazılım var ve bu neden oluyor kanımca bu soruna... Ben özellikle gezinmelerde ve araştırmalarda kullanıyorum chromu, inanılmaz bir hıza ve şişmeme özelliğine sahip. Fakat sıkça sorunlar duymuyor değilim yakın çevremde. Bence işletim sisteminden değil, sistemde bulunan bir yazılımdan kaynaklanıyor. Burada sorunu aynı şekilde yaşayan ardaşlar ortak yazılım listelerini yayınlasınlar, karşılaştırın bence...
her hangi bir yazılımla alakalı değil bence. Tamamen aynı programların kurulu olduğu 2 sistemim var 32 bit olanda sorunsuz kullanıyorum ama 64 bit olanda sorun yaşıyorum.
Şimdi bu şekilde bakarsak iki sonuç çıkar; ya 64 bit sistemlerde sorunlu çalışıyordur, ki sorun bu olsa biz de yaşardık... diğer olasılık da, 64 bit sisteminde var olan bir donanıma ait sürücülerin böyle bir soruna neden olması. Bu da donanımsal demek anlamına gellmiyor, yine yazılımsal sorun olarak tanımlanabiliyor. Ama yine de ilginç bir sorunla karşılaştığını söylemeliyim. Bence bu tür sorunları yaşayanların ortaya çıkarıp geri bildirecekleri ve ürünün bu yanının düzeltileceği bir açık nokta.
Yeni kullanıcı hesabı acıp, onu kullanarak sorun cözülüyor basıma geldi bi kac kere.. Ayrıca baska bi browser olarak Apple Safari öneririm
internet download manager kurduktan sonra chrome da sorunlar çıkmaya başladı. önce sürekli çöküyordu, idm den chrome eklentisi iptal ettim o sorun düzeldi, ama bu sorun hala devam ediyor
benden başka idm kullanan var mı? sorun bundan olabilir bence
idm kullanıyorum ve aynı sorun bendede var.ve dsndmki ondan önce böyle bi sorunum yoktu.galba sorun bundan olblr.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme