Şimdi Ara

WIN 7 şifre Kırma Bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul a tatile gidince peder pc ye şifre koymuş

PC açılınca biostan sonra win açılıyor yazıyor sonra şifre istiyor
    Ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TM-M99

Istanbul a tatile gidince peder pc ye şifre koymuş

PC açılınca biostan sonra win açılıyor yazıyor sonra şifre istiyor
    Ne yapmam lazım

Şifreyi unutmuş mu?
    Yoksa girmeniz mi yasak PCye?
  • Kısıtlama diyelim
  • Boot ekranında iken F8 tuşuna basıp güvenli modda giriş yapın. Burda yönetici hesabı şifreliyse şifre sorar, ancak misafir kullanıcı hesapları filan varsa onlardan girebilirsin. Eğer biosta filan da şifre varsa babanın niyeti gerçekten ciddi demektir. Dinlesen iyi olur :)
  • Win 7 de oluyomu bilmiyorum fakan şifre ekranı gelince CTRL+ALT+DELETE ye 2kere basın ekran deişmesi gerek deişti zaman Admınıstratör küçük harf ile yazın parola boş kalacak ve enterdiyip giriş yapn inşallah win7 dede aynı dır yani uraşınıza değer
  • Eğer herşey olurda oturum açılmaz ise adminede sifre koymuş demkdir ve gerçekten Babanı Dinlesen iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4l0xx -- 11 Şubat 2012; 22:07:04 >
  • quote:

Kısıtlama diyelim

Etik mi bilmiyorum ama eninde sonunda bulacaksınız.
    elcomsoft pasword recovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Şubat 2012; 22:53:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veya Hİren Boots programını cd ye atarsanız buradayım basit yöntem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4l0xx

Win 7 de oluyomu bilmiyorum fakan şifre ekranı gelince CTRL+ALT+DELETE ye 2kere basın ekran deişmesi gerek deişti zaman Admınıstratör küçük harf ile yazın parola boş kalacak ve enterdiyip giriş yapn inşallah win7 dede aynı dır yani uraşınıza değer

W7 de artık böyle bir muhbbet yok
    Şifre kırmaya gelince admin hesabındaysa şifre güvenli modda vs açman mümkün değil.
    Mini Pe
    ya da
    Hiren's Boot CD bulman lazım.
  • 100 tl sıkışmış
  • Zamanında şifreyi unutup 2 gün boyunca uğraştık program falan yazdırdık ama olmadı..Acronis yedeği falan varsa dönün yoksa format..Allahtan almıştık yedeğide kurtarabildim bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderboltksk

100 tl sıkışmış

30 kruş a boş Cd alıcak
    10 dakika da internet cafeden hirensboot indirecek. 1 lirada ona desen :D
    1.30 kuruşma hallettirirm sana bunu kardeş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Zamanında şifreyi unutup 2 gün boyunca uğraştık program falan yazdırdık ama olmadı..Acronis yedeği falan varsa dönün yoksa format..Allahtan almıştık yedeğide kurtarabildim bilgisayarı.

baya eskidelerde olanbişey sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Kısıtlama diyelim

Etik mi bilmiyorum ama eninde sonunda bulacaksınız.
    elcomsoft pasword recovery

+1
  • Alakası yok dedimi uygula olmassa güvenli moddan gir şifreyi deiştir yada başka hesap aç (ŞUNU BELİRTİYİM Kİ BU DEDİM İŞLEM XP DE DENENMİŞTİR VE OLUMLU SONUÇ ALINMIŞTIR YANİ DİĞER ARKAŞNDEDİ GİBİ 1,30 KRŞ BOŞA GİTMNESİN :) ) saygılar :
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4l0xx

Win 7 de oluyomu bilmiyorum fakan şifre ekranı gelince CTRL+ALT+DELETE ye 2kere basın ekran deişmesi gerek deişti zaman Admınıstratör küçük harf ile yazın parola boş kalacak ve enterdiyip giriş yapn inşallah win7 dede aynı dır yani uraşınıza değer

Win 7 de yemez bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderboltksk

100 tl sıkışmış

1 bardak cay ısmarla karsılıgında yaparım :) istediğin kullanıcı hesabı kırılır :) 100TL keşke veren olsa da her ay bir maaş cıkartsam
  • Active Password Recovery yi indir cd ye kopyala bir yerde direk cd den boot et kır gitsin beaaa :) oke ha bu arada cayımı isterim ;)
  • aha bu da linki toplam 4 mb bişi oke ;) hadi geçmiş olsun..

not : dosya iso halinde bir cafede arkadasta falan yazdır ok

http://hotfile.com/dl/147634622/71b314e/Active_Password_Recovery_4.0.iso.html
  • programı Flash a atıp boot olarak flash ı başlatırsan da çözebilirsin kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.