Şimdi Ara

Win 7 Ram Conf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa hayırlı günler arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana ; W.Xp de ve Vista da ram 3gb olarak gozukuyo du ve oyunların sıstem degerlendırmesınde de 4 gb ram olsa bıle 3 gb olarak gosterıyodu bu windows 7 de nasıl acaba ondada 3gb ını kullanıp 1 gb sanal mı kalıyo ,yoksa 4 gb tam olarak kullanabılıyormuyuz ?bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilir mi?



  • xp ve vista kullandığın işletim sistemleri büyük ihtimal x86 yani 32bit işletim sistemleriydi.

    64 bit işletim sistemi kullanırsan 4 gb rami de görür. (32bit işletim sistemleri max. 3,25gb fiziksel bellek adresleyebilir)
  • Evet x86 32 bit kullanıyorum yorumun için sağol , win7 ve digerlerinde de gereksinim
    Windows 7 Sistem Gereksinimlerinin son listesi;

    - 1 Ghz İşlemci (32-Bit, 64-Bit)
    - 1 Gb Ram (32-Bit), 2 Gb Ram (64-Bit)
    - 16 Gb Boş Disk Alanı (32-Bit), 20 Gb Boş Disk Alanı (64-Bit)
    - WDDM 1.0 sürücülü, Directx 9 Destekli Ekran Kartı
    Ben win7 64 bit kurarasam aynıya gelmıcek mı :=) sistem için daha fazla fiz. bellegi kullanıcak Suan cihaz normal olarak calısıyo fiziksel bellegın %43 unu kullanıyo oyun acıyorum %50 cıkıyo ben buna sımdı 64 bit işletim sistemi kursam win 7 32 bitten daha mı verımlı calısır 4gb ddr2 ram var yorumlarınızı beklıyorum ağabeylerim , kardeşlerim :)
  • evet aşağı çekilir %lik dilim olarak ele alacak olursak. ve bence 4gb ram dahi olsa x64 işletim sistemi kurmaya değer. o kullanılamayan fiziksel bellek iş görüyor. ve şöyle birşey var ki , win7 diğer işletim sistemleri gibi aynı mantıkta ram kullanmıyor. ram'i daha çok kullanıyor bu da sistemi daha güçlü ve diri olmasını sağlıyor. yani 4gb ramini gördüğü an yine %40-45 olsa dahi bu senin yararına oluyor. ben aynı destkopta x64 ve x86 işletim sistemlerini bir arada kullanıyorum ve x64 ram ve cpu kullanımında daha iyi.
  • Bende mobile cihaz var laptop var bir problem teşkil eder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.