Şimdi Ara

??? WİN 7 PC Masaüstü Donma ve Ağırlaşma SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu araştırdım ve herkesde farklı bir nedenden dolayı bu sorunun çıktığını fark edince konu açmaya karar verdim.

Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi donma veya ağırlaşma.Bilgisayar güvenli modda açılıyor.Açıldığında sorun yoksa bilgisayar bir daha donmuyor veya hata vermiyor.

Bilgisayar windows 7 ultimate 64 bit

Size şöyle anlatayım bilgisayarı açıyorum masaüstünde bazen simgeler (sayfa simgesi) yani belirlenemeyen şekilde geliyor ve bir yere tıkladğımda yanıt vermiyor.

İşin garibi bilgisayar kapatılıyor diyor ama bir türlü kapanmıyor.

Bu sorunun yazılımsal veya hdd den kaynaklandığını düşünüyorum ama bilgisi olan arkadaşlardan YANIT BEKLİYORUM.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 11 Mart 2012; 20:24:50 >

• Güvenli moddayken sorun olmuyorsa muhtemelen yazılımsal bir sorundur.Görev yöneticisinden ve ya kaynak izleyiciden işlemciyi birşeyin meşkul edip etmediğine bi bakın.
  • Pardon ama normal açıldığında mı yoksa sorun çıktığında mı bakıyım ?
  • Sorun çıktığında bak.İşlemciyi sömüren bi program varsa onu tespit etmiş oluruz.Tabiki bunun yanında bellek değerlerine (kullanım miktarına) ve hdd değerlerine bakın.Kaynak izleyiciyi açmak için: Başlat--- arama kutusuna " resmon " yazın.
  • Teşekkürler deneyicem bir de şunu eklemek istiyorum anakartım onboard olduğu için ethernetten kaynaklanan bir şey olabilir mi acaba ?
  • Bilgisayara misafir oturumu ekledim ve Net Framework 4 ü yükledim 2 kere yeniden başlattım sorun yok inş. sorun çözülmüştür ama çıkarsa direk buraya yazıcağım

çünkü aralıklarla oluyor bu sorun.

Bir daha çıkarsa aygıt yöneticisinden bakıp size haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 11 Mart 2012; 21:12:28 >
  • 5. ye yeniden başlatıyorum galiba sorun çözüldü Şimdilik.

Ama bir şey daha fark ettim önceden ağ simgesi üzerinde (alt sağdaki) mavi daire döyordu bir 15 saniye şimdi ise 3 saniyede bağlantı yok (kırmızı çarpı)

sorun var (sarı ünlem) ve normal işaretleri geliyor.Sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 11 Mart 2012; 21:26:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah çözülmüştür.
  • Arkadaşlar bu sorun çözüldü de arada 2-3 günde bir mavi ekran hatası almaya başladım
  • Belki bir ilişkisi vardır diye buraya yazdım.
  • Mavi ekran hatası donanimsal hatalarda oluşur bilgisayarın psu na bak sen kaç watt diye
  • Yazılımdan kaynaklanan mavi ekran hatasıda vardır.
  • mezelinin dediği doğru olabilir çünkü 250 watt psu yla bf3 oynuyorum.

Ama 5-6 saat bf3 açıkken vermiyor bu hatayı zaten 2 kere oldu bu sefer usb taktığımda oldu garip
  • Usb taktığında olduysa usb ile anakart bağlanyısını sağlayan kaploda temas vardır ve kısadevre yapmıştır. Bundan olabilir.Her usb taktığında olyuormu.Ve ya arkadakilerine tktığın da?
  • yok hayır her usb taktığımda olmuyor ama pc 4-5 saat açık kaldıktan sonra bir daha açtığımda başıma geliyor nedense

bu arada yeni konu açtım ordan cevap yazarsanız sevinirim

http://resim.donanimhaber.com/m_58848234/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58852570
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.