Şimdi Ara

win 7 oturum ekranı gelmiyor acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce bir oturumu tekrar aktif ettim ve bir daha pc yi açamaz oldum.Sorun şöyle normal olarak açıyorum pc yi
    windows amblemi falan geçiyor ama oturum ekranına gelince koyu lacivert bir ekran ve sadece mause kalıyor dakikalarca böyle kalıyor
    start up repair işe yaramıyor windows geri yükleme 0x8000FFFF hatası veriyor boot cd sinden onarımı denedim oda çalışmıyor arkadaşlar bunu halletmem lazım format bana çok pahalıya patlar

• güvenli modda açmayı denedinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

güvenli modda açmayı denedinmi.

maalesef oda aynı ekranda takılıyor
  • hdd de sıkıntı olabilir. bilgiler önemli ise başka bir hdd ye sistem kurup veya hdd yi başka sistemde açıp bilgileri yedekleyip eski hdd nin durumuna bakılarak yenilenebilir veya low level formatla falan kurtarılabilir.
  • quote:

hdd de sıkıntı olabilir. bilgiler önemli ise başka bir hdd ye sistem kurup veya hdd yi başka sistemde açıp bilgileri yedekleyip eski hdd nin durumuna bakılarak yenilenebilir veya low level formatla falan kurtarılabilir.

şöyle söyliyim donanımda sıkıntı yok zten sisteme server kurmuştum programlama vs. için onu kullanıyorum ama win7 bana lazım onu krtarıcak birşey lazım
  • sürüm yükseltmeyi dene. 32 bit ise şayet 64 bit e yükseltme yapılabiliyor ayrıca neredeyse sıfır kayıp.
  • quote:

sürüm yükseltmeyi dene. 32 bit ise şayet 64 bit e yükseltme yapılabiliyor ayrıca neredeyse sıfır kayıp.

sürüm 64bit zaten onuda denedim olmsdı boot dan yükseltme kabul etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanımsal sıkıntın olmadığından nasıl bu kadar emin oluyosun. ben yine söyleyim hdd de sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
  • peki o larcivet ekranda görev yöneticisini açıp explorer exe yi elle yazınca gelmiyor mu larcivet ekranda ctrl alt delete ile görev yöneticisini açmayı dene
  • bir yol daha var hirenboot indir mini xp ile açıp yada ubuntuda aynı işi görür utilman exe ile cmd exe yi isim değiştirip o larcivet ekranda utilmani çağırabilirsen cmd penceresi açılır komutlarla aktif ettiğin kullanıcı hesabını iptal edebilirrsin buda denenebilir kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

bir yol daha var hirenboot indir mini xp ile açıp yada ubuntuda aynı işi görür utilman exe ile cmd exe yi isim değiştirip o larcivet ekranda utilmani çağırabilirsen cmd penceresi açılır komutlarla aktif ettiğin kullanıcı hesabını iptal edebilirrsin buda denenebilir kolay gelsin

lacivert ekran da hiçbir şey olmuyor sadece mause komut çağıramıyorum
  • o zaman w7 cdsi ni tak biostan başa al windowsu onar kısımına kadar gelip iptal ettiğinde açılan pencerede ms dos açabildiğin bir kısım var tam yerini hatırlamıyorum ms dosa düş ordan komutla son açtığın kullanıcıyı geri kapat kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 2 Haziran 2013; 14:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

o zaman w7 cdsi ni tak biostan başa al windowsu onar kısımına kadar gelip iptal ettiğinde açılan pencerede ms dos açabildiğin bir kısım var tam yerini hatırlamıyorum ms dosa düş ordan komutla son açtığın kullanıcıyı geri kapat kolay gelsin

kullanıcı kapatma kodu nedir onu biliyo musunuz
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim
  • cmd ye düşebildinse net user yaz kullanıcıları görüntüler isimleri çıkar sonra komut satırına kapatıcağın kullanıcıyı şu şekilde yazcan net user silmekistediğinkullanıcıhesabı /delete
  • arkadaşlar bütün cevaplarınız için teşekkür ederim ama işe yaramıyor temizinden bi format çekicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.