Şimdi Ara

Win 7 İçin Klasör Şifreleme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, win 7 kullanıyorum.Bilgisayarımı diğer arkadaşlarım da kullanıyor.Özel dosyalarımı görmelerini istemiyorum.Bana ücretsiz ve ful bir program lazım.Önerilerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmklnc -- 1 Aralık 2011; 17:56:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edmklnc

Arkadaşlar, win 7 kullanıyorum.Bilgisayarımı diğer arkadaşlarım da kullanıyor.Özel dosyalarımı görmelerini istemiyorum.Bana ücretsiz ve ful bir program lazım.Önerilerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Lockdir Gayet basit bir program süresiz kullanımı wr girion programa istedigin dosyayı seçip istediin şifreyi koyuyon sonra Kaldırmak istersen O dosyaya giripp seçeneklerden kaldırı seçip şifreni girion
  • merhaba hocam yaa ne biçim program bu bir klasörümü şifreledim şimdi açmak istiyorum klasörü seçiyorum fakat şifreyi kaldır seçeneği çıkmıyor biak kere yaptım oldu
    ama başka koru seçeneği ile önemli bir klasörümü şifreledim açmaya çalışıyorum açma seçeneği çıkmıyor üstelik kendi kendine görev çubuğuna sabileniyor ve açılmıyor yardddııım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grhann

merhaba hocam yaa ne biçim program bu bir klasörümü şifreledim şimdi açmak istiyorum klasörü seçiyorum fakat şifreyi kaldır seçeneği çıkmıyor biak kere yaptım oldu
    ama başka koru seçeneği ile önemli bir klasörümü şifreledim açmaya çalışıyorum açma seçeneği çıkmıyor üstelik kendi kendine görev çubuğuna sabileniyor ve açılmıyor yardddııım

Hangi Programla şifreledin
  • Lockdir veya My Lockbox bunlardan biri şimdi unuttum hangisi olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.