Şimdi Ara

win 7 bluescreen 1055 sürekli rastgele kilitleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl aldığım amd 64 A6-3500 apu with radeon 2,10ghz işlemcili 4gb ram ,160gb ve 2tb hdd , gigagbayt ana karlı pc 3 ay önce tamamen çöktü bilgisayarcı arkadaşıma götürdüğümde 2 tb hdd e Windows kurulamadığını söyledi hdd servise götürdüm ve sonrasında değişim yapıldı.
    geri geldiğinde yine yüklenme sağlanmadı ve anakarttan olabileceğini söyledi . anakart işlemxi ve rami aldığım yere götürdüm ve işlemci ve rami yenisiyle değiştirdiler fakat anakartında değişim yapılacağını ama yenisi olmadığı için iade aldılar sonrasında ASUS FM1 F1A75-M LE AMD DDR3 VGA LAN SATA3 USB3.0
    anakart alarak yeniden kurulum yaptık kurulumdan sonra sürkli mavi ekran hatası almaya başladım tekrar format attım yine sorun devam ediyor. pc windowstayken program açılırken genelde olmak üzere, bazen birkaç saatte bir, bazen birkaç dakikada kilitleniyor indows7 Professional 64 bit kullanıyorum lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
    hata raporum bu şekilde acil yardımlarınızı bekliyorum

OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA80046984E0
    BCP2: FFFFF880040F0A48
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000002
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\081414-21528-01.dmp
    C:\Users\cemal kılıç\AppData\Local\Temp\WER-100480-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

• Donanımları teker teker değiştirerek denemeden başka şansınız yok kötü bir teknik servis bile bunu 1 günde halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Donanımları teker teker değiştirerek denemeden başka şansınız yok kötü bir teknik servis bile bunu 1 günde halleder.

Öyle iş uzar ama sağlam olur hele kullanıcı tecrübesiz ise.

HDD tune adlı programla hardiski sector taraması yap bad sector vardır, yalnız kullandığın işletim sistemi ve anakart
    ekran kartı sürücülerinin hatta biosunu bile güncelle.
    Remlerinizi kontrol edin oc yapmıyorsanız biosu default yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 16 Ağustos 2014; 11:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

Donanımları teker teker değiştirerek denemeden başka şansınız yok kötü bir teknik servis bile bunu 1 günde halleder.

Ne alakası var.

HDD tüne adlı programla hardiski sector taraması yap bad sector vardır, yalnız kullandığın işletim sistemi ve anakart

Çok bilmiş arkadaş sorun güç kaynağı vs değişmeyen bir parçada olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 16 Ağustos 2014; 11:24:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Ne alakası var.

HDD tüne adlı programla hardiski sector taraması yap bad sector vardır, yalnız kullandığın işletim sistemi ve anakart

Sorun güç kaynağı olduğunu nerden biliyorsun, arkadaş tek tek deneyerek bulacak yada tek tek servise gönderecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var.

Sorun güç kaynağı olduğunu nerden biliyorsun, arkadaş tek tek deneyerek bulacak yada tek tek servise gönderecek.

Ben ilk mesajımda aynısını söylerken ne alakası var diyen sen degil misin.

• arkadaşlar remin yerini değiştirdim fakat aynı şekilde problem devam ediyor
    hdd işlemci anakart yenilendi başka neler ytapılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughty34

arkadaşlar remin yerini değiştirdim fakat aynı şekilde problem devam ediyor

elektrik hattında sorun vardır belki evdeki başka bir priz vs deneyebilirsin.
    olmadı teknik servis mutlaka çözer yani zamanında bende teknik serviste çalıştım bikaç saatte çözülür.
    deneme yanılmadan başka yol yok malesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naughty34

arkadaşlar remin yerini değiştirdim fakat aynı şekilde problem devam ediyor

elektrik hattında sorun vardır belki evdeki başka bir priz vs deneyebilirsin.
    olmadı teknik servis mutlaka çözer yani zamanında bende teknik serviste çalıştım bikaç saatte çözülür.
    deneme yanılmadan başka yol yok malesef.

Elektrik hattındaki sorunu senin bigisayar teknik servisi karışmaz, eletrikçi çağıracan ölçecek ampermetreyle
    sen gibi deneme yanılmayla parlak fikirlerinle çözülecekse garanti dışı olur.Öyle denemeyle yanılmayla olacaksa adamın deneyecek
    fazla seçeneği kalmadığınıda görüyorsundur servis halleder demekle yardımcı olunuyorsa tecrübeniz anlaşılıyor.

Evdeki her prize düşük voltaj gidiyorsa yada tek faz geliyorsa tehlikeli,düşük sigorta kullanınki sigorta atsın yokss tesisat yanabilir.
    Evinizde aşırı güç çeken cihazlar varsa pc nizin bulunduğu prize bi regülatör bağlayın sonra ups güç kaynağından psu ya bağlayın.
    Yani gelen voltajı regülatör 220 w eksikse sürekli besler sonra upsye şarj eder elektrik gitse gelse bile ups besler ve zararlı voltaj akım
    larından korur.

• boşa polemik yapıyorsun yanlış olan mesajını editlemene sevindim.
  • quote:

boşa polemik yapıyorsun yanlış olan mesajını editlemene sevindim.

arkadaÅŸlar ben ümraniye deyim burada öyle fazla elektrik sıkıntısı olmuyor ayrıca pcde ups kullanıyorum
    benim anlamadığm konu bu sorun Windows lamı ilgili yoksa donanımsal bir sorun mu
    bundan 4 ay önce pc tamamen gitti parçaları servise gönderdim her şŸey yenisiyle değişti bu işŸlem yaklaşık 3 ay sürdü ve bu arada eski rafa kaldırdığım pc yi kullanmak zorunda kaldım ve illallah ettim serviste bütün parçaları yenisiyle değŸtirdiler sadece anakart olmadığı için asus anakart almak zorunda kaldım şimdide sürekli reset atıyor bu cevabı yazarken bile reset attı artık pc kullanmaktan sıkıldım ofiste çizim yaptığım için bayağı sıkıntı içindeyim lütfen bana yardımcı olun
    tekrar format atsam bir çözüm olurmu gerçi ilk kurulumdada böyle olduğu için 1 hafta içinde ikinci formatı attım

• http://www.youtube.com/watch?v=klu15zQ5MFo

sorun yazılımsal sanki.
  • bana ram gibi geldi sürekli sorun çıkıyorsa ramlerden birinde yada tümünde sorun olma ihtimali yüksek. bir rami çıkartıp çalıştır belli bir süre sorun devam ederse o ram yerine diğerini tak yani tek ram takılı kalacak şekilde iki ramide dene eğer bir ram söküldüğünde sorun ortadan kalkıyor ise anakartı değiştiğine göre yüksek ihtimalle ramden kaynaklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgunver

bana ram gibi geldi sürekli sorun çıkıyorsa ramlerden birinde yada tümünde sorun olma ihtimali yüksek. bir rami çıkartıp çalıştır belli bir süre sorun devam ederse o ram yerine diğerini tak yani tek ram takılı kalacak şekilde iki ramide dene eğer bir ram söküldüğünde sorun ortadan kalkıyor ise anakartı değiştiğine göre yüksek ihtimalle ramden kaynaklanır.

bir tane 4gb ram mevcut onu servisten değiştirip yeni göndermişlerdi onunda slotta yerini değiştirdim ama yine değişen bir şey olmadı başka bir tane daha ayarlamam gerekiyor denemekte fayda var
  • o zaman okuduklarıma göre değişmeyen ne kaldıysa sorun ordadır zaten. eger her seferinde aynı windows kopyası ile kuruyorsan farklı bir kopya ve farklı bir yöntem ile kurmayı deneyebilirsin ki bir satır atlasa dvd okurken sıkıntı olabilir.
  • quote:

o zaman okuduklarıma göre değişmeyen ne kaldıysa sorun ordadır zaten. eger her seferinde aynı windows kopyası ile kuruyorsan farklı bir kopya ve farklı bir yöntem ile kurmayı deneyebilirsin ki bir satır atlasa dvd okurken sıkıntı olabilir.

merhaba son olarak pc yi bir servise götürdüm oradada DVD rom hata verdiğini söylediler onuda çıkardık fakat arada bir yine reset atıp mavi ekran hatası veriyor . Windows kopyasını başka pc de kullanıyorum şimdiye kadar öyle bir sıkıntı olmadı. şimdi bir tane daha ram alıp denemeyi düşünüyorum
  • naughty34 N kullanıcısına yanıt
    valla bütün pcyi komple değişmişin nerdeyse zaten anlamadım sorun nası düzelmez
  • quote:

valla bütün pcyi komple değişmişin nerdeyse zaten anlamadım sorun nası düzelmez

valla bende anlamadım müşterim bilgisayar ve yazılım mühendisiyim dedi ona götürdüm oda dvds rom arızalı dedi onuda tamamen çıkardım şimdi biraz daha iyi ama arada reset atıyor ve arıza kodu yine aynı. nasıl halledicez ben anlayamadım
  • naughty34 N kullanıcısına yanıt
    aklıma en son donanım uyuşmazlığı geliyor. yani parça değiştirmiş olsanda şansızlık olmuşsa uyuşmazlık doğmuş olabilr yada kullandıüın bir programın yüzünden olabilir
  • quote:

aklıma en son donanım uyuşmazlığı geliyor. yani parça değiştirmiş olsanda şansızlık olmuşsa uyuşmazlık doğmuş olabilr yada kullandıüın bir programın yüzünden olabilir

ofiste kullandığım bir pc olduğu için önceden hangi programlar varsa yine aynı şekilde kurulum yaptım eskisinden farklı bir program yüklenmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.