Şimdi Ara

Win 7 Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler win 7 ultimate x64 sürümünü kullanıyorum geçen gün internette gezinirken win 7 nin açılışındaki 'hoşgeldiniz' kapatılıştaki 'windows kapatılıyor' vs gibi yazıların değiştirilebildiğinii ögrendim. araştırınca nasıl yapıldığını falan öğrendim yapayım dedim. 'resource hacker' isimli programı indirdim. Anlatılanları yapmaya başladım ama bir yerde takldım. program "winlogon.exe.mui" dosyasını görmüyor. dosyayı ben alıp içine atıyorum içini boş gösterip dosya yok diyor. o yazıları nasıl değiştiririm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• Yok mu yardımcı olabilecek birileri
  • kardeşim neden windowsun orjinal ayarlarıyla oynarsınız anlamıyorumki.
    o tür programların çoğu sisteme zarar verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leu

kardeşim neden windowsun orjinal ayarlarıyla oynarsınız anlamıyorumki.
    o tür programların çoğu sisteme zarar verirler.

neden hıc merak etmezsınız yenılıklere kapalısınız aldıgınızı oldugu gıbı kullanır sınırları neden zorlamazsınız sızı hıc anlamıyorum
  • gerek duymuyorum artık çünkü önceki zamanlarda çok denedim böyle olayları çok uğraştım artık yoruldum uğraşmaktan o yüzden yani ama kafama yatan birşey olursa denerim onuda ama ben bu başlangıç olayını ilginç bulmadım yani .d
  • pekı win7de klasor arkaplanı degıstırme var ben denedım olmadı deneyen arkadas varmı
  •  Win 7 Başlangıç

şu olaydan bahsediyorsan bendede olmadı .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır bu degıl klasor sımgesı o ben arkaplanını dıyorum
  • nerede olduğuna dair bi ss alırsan deneyim bi merak ettim .d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.