Şimdi Ara

Win 7 ati2dvag.dll mavi ekran hatasi.. Yardima ihtiyacim var :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar acil yardima ihityacim var. dell 64oo/e1505 notebook var, x1400 ekran karti, ve win7 yukledim ama pc kapanirken mavi ekran hatasi veriyor ve kapatmak yerine resetliyor. mavi ekranda
    ati2dvag.dll
    "Terminal server driver made incorrect memory reference"

falan yaziyor. Ekran karini kurarken win 7 xp uyumluluk modu ile kurdum, sorun sanirim driver sorunu ama bu karta uygun win 7i driver'i bulamadim. forumda bir arkadas 'Atinin 10.2 mobility sürücüsünü Mobility Modder programıyla modlayarak ' sorunu cozdugunu yazmis ama o arkadasada ulasamiyorum. Bu osrun hakkinda bilgisi olan varmi, nasil halledebilirim?

• Ekran kartının Windows 7 sürücüsü vardır. Yoksa Vista sürücüsü dene.
  • ekran kartimin win 7 surucusu yok, vista surucusunude denedim ama olmadi.

yabanci forumlardada bir sonuca ulasamamislar ama ogrendigim kadariyla 1-2 yol denedim ve sorunu cozdum. oyun falan calistirmadim henuz ama windows altinda kapanistaki mavi ekrani hallettim umarim oyunlardada sorun cikmaz.
    sorunu ise su sekilde cozdum:
    10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc dosyasini indirdim ve actim ama kurmadim. dosya standart olarak c:\ati klasorune aciliyor.
    Mobility Modder programi actim ve browse kismindan c:\ati kismini sectim ve modify tusuna bastim.
    ilerleme cubugu bitince, aygit yoneticisinden ekran kartinin drvier guncellemesini yaptim ve disketi var secenegini secerek c:\ati\..... kasoru icindeki driver klasoru icindeki inf dosyasini sectim karsima cikan listede x1400 ekran kartimi sectim ve kurulum sonunda pc yeniden basladiginde ekran kartim kurulmustu, cozunurlugu vs ayardim. bir sorun yok. ve denemek icin pc'yi kapattim, normal bir sekilde kapandi. Mavi ekran bitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.