Şimdi Ara

Wii'yi sıfırlamak, toptan reset atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen aylardada böyle bir konu açmıştım. Kontrol Panel'ine, Kablosuz'a felan girerken, karşıma bir şifre ekranı çıkıyor diye. Sorun şuki o şifreyi ben bilmiyorum! D&R'dan aldım, alırken D&R'da mı koyuldu, yoksa akrabalarımdan biri kurcalarken mi şifre koydu bilmiyorum, ve işin acı tarafı, gizli sorunun cevabınıda ben koymadım ve onuda bilmiyorum.

Yani kısaca açıklamak gerekirse, Kontrol Panel'i, Kablosuz Ağ vs. girerken karşıma bir şifre ekranı çıkıyor, bu şifreyi ben koymadım, bu durumdada şifreyi bilmiyorum. Aynı şekilde gizli soruyuda ben koymadım, onunda cevabını malesef bilmiyorum.

Gizli sorunun cevabını denerken, karşıma bir ekran geldi, eğer şifrenizi ve gizli sorunuzun cevabını bilmiyorsanız, Görevli Servis'i arayın diye, verdikleri numara; 68983xxx (Bu verdiğim servisin numarası değil, bana verilen telefonda söyliyeceğim numara gibi birşey.)

Benim istediğim, bu makinanın içini açsam, herhangi bir kurtarma modu, başa sarma modu var mı?
    Sakın ayarlarda böyle bir seçenek var ordan yap demeyin, oraya girdiğimdede şifre istiyor.

Başka bir sorunda, geçenlerde Wii'yi düşürdüm, vırvır ötmeye başladı, bu sesi gidermemin bir yolu var mı? Not: CD'yi çıkarınca ses gidiyor.

• Yukarı. :(
  • vallahi zor bir durum. khalkedon'a bir gösterirseniz yardımcı olacaktır eminim, hem mekanik probleminizi giderme konusunda hemde yazılımını sıfırlama konusunda. Wii konsollarında üstad konumunda bulunan Wiicrazy vardı birde şu aralar foruma takılıyormu bilmiyorum ancak sana oda sanırım khalkedona bir göstermeni önerirdi en azından ses konusunu giderme noktasında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

vallahi zor bir durum. khalkedon'a bir gösterirseniz yardımcı olacaktır eminim, hem mekanik probleminizi giderme konusunda hemde yazılımını sıfırlama konusunda. Wii konsollarında üstad konumunda bulunan Wiicrazy vardı birde şu aralar foruma takılıyormu bilmiyorum ancak sana oda sanırım khalkedona bir göstermeni önerirdi en azından ses konusunu giderme noktasında.

Samsun'da oturduğum için, o ihtimal malesef zor. :(
  • Parental controls olayı için aşağıdaki sayfayı kullanabilirsin
    http://wii.marcansoft.com/parental.psp

Wii'ndeki parental controls kısmından aldığın kodu ve tarihi girdiğinde sana bir kod üretecek... hiç yapmadım ama sanıyorum o kodu girerek parental controls'ü disable ediyorsun...

parental controls = ebeveyn kontrolü...

ses olayını bilemeyeceğim, içini açıp bir bakmak/belki de baktırmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WiiCrazy

Parental controls olayı için aşağıdaki sayfayı kullanabilirsin
    http://wii.marcansoft.com/parental.psp

Wii'ndeki parental controls kısmından aldığın kodu ve tarihi girdiğinde sana bir kod üretecek... hiç yapmadım ama sanıyorum o kodu girerek parental controls'ü disable ediyorsun...

parental controls = ebeveyn kontrolü...

ses olayını bilemeyeceğim, içini açıp bir bakmak/belki de baktırmak lazım

Hocam uzun zamandır bölüme girmiyordum, geç cevap verdiğim için sizden çok özür diliyorum.

Dediğiniz yöntemi biraz önce denedim, gerçektende verdiği Master Key işe yaradı. Ve bütün şifre, gizli soru olayları iptal oldu, tekrardan ben belirledim.

Size ne kadar teşekkür etsem azdır, beni büyük bir dertten kurtardınız.

• 13 yıl sonra işime yaradı, çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    wii ye reset attım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.