Şimdi Ara

Wii Sports Resort + Wii MotionPlus 119 TL /3 Taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wii Sports Resort + Wii MotionPlus u Bimeksten 119 TL Bonusa 3 taksitle satın aldım.

İlgilenenlere Duyrulur.

Birbuçuk saatlik oyun tecrübem oldu. Motion Plus a alışmak zor oldu ama bir saatte alıştım diyebilirim. Yeni oyunlara alışması ve oynaması yorucu ama çok keyifli idi.

Bisiklet yarışında insan gerçekten yoruluyor.

Ayrıca motionPlus u ve En cok Hissedebileceğiniz oyunlardan 1.si masa tenisi : faso veya kesme oynaya biliyorsunuz. 2.si de Kano Yarışı

SHOPTO.NET £37.85 e satılıyor kargo ile birlikte nerdeyse £41e gelecek. Yaklaşık 110 Lira

Bilginize

edit İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 27 Temmuz 2009; 12:22:24 >

• 1 haftadır oynuyorum , ilk versiyonuna göre çok daha güzel.

NoT: 2 kişi olarak oynuyoruz
  • bu oyunun türkiye'ye gelmesini bekliyordum. açıkcası fiyattan korkuyordum ama bundan önce çıkan oyunların uygun fiyatlardan satılmasıyla bu oyunun da aynı şekilde daha uygun fiyatlarla satılmasını bekliyordum. açıkcası şaşırdım ve gerçekten hoşuma gitti. yurtdışı fiyatları ile türkiye fiyatları arasındaki uçurum kalkmış. acaba bu durumu değiştiren politika nedir, çok merak ettim. madem böyle birşey yapılabiliyordu da neden bu kadar geç kalındı. neyse oldu ya buna da şükür, umarım diğer platformlarda bu şekilde olur. bize de en yakında zamanda oyunu almak kalıyor :)
  • O uçurum sadece bu oyun için geçerli sistem gene aynı , yeni oyunlar yuz kusur lira , eski oyunlar elli kusurlara... Promosyon amaçlı desek daha doğru olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.