Ntsc-U olan makinayı Super MarioGalaxy update etmek istedi. Bende iyi et bari napalım dedim. Sonra oyun falan calıstı bi sıkıntı yok. Diğer bütün oyunlarda çalışıyor. Fakat Wii system settings e girdiğimde Opera bir hata veriyor ve system acılmıyor. Yaptıgım araştırma wii nin semi-brick oldugu yönünde. Update yapan oyun PAL olduğu için olmuş.
Daha sonra NTSC Super Mario Galaxy buldum. O da update etmek istedi. Hah belki düzelir dedim. Hata değişti ama yine düzelme olmadı.
Bu durumdan cihazı nasıl kurtarabilirim. Bir bilgisi olan varmı?
dostum senin sorunun semi-brick değil makinan half brick olmuş kurtulmanın yolu ise yeni bir versiyon çıkmasını bekliceksin mario galaxyde son sürüm update var yeni versiyonu bekliceksin.bu arada updayi sadece makinanın kendi versiyonuyla yap
semi zaten half demek. yarısını yani . tam brick olunca alet oyun falanda oynatmıyor.
ne zamana cıkar bu update bide factory settings e geri dönüş yolu var mı ?
ilgin için saol
quote:
Orjinalden alıntı: DehaCaman
Ntsc-U olan makinayı Super Mario Galaxy update etmek istedi. Bende iyi et bari napalım dedim. Sonra oyun falan calıstı bi sıkıntı yok. Diğer bütün oyunlarda çalışıyor. Fakat Wii system settings e girdiğimde Opera bir hata veriyor ve system acılmıyor. Yaptıgım araştırma wii nin semi-brick oldugu yönünde. Update yapan oyun PAL olduğu için olmuş.
Daha sonra NTSC Super Mario Galaxy buldum. O da update etmek istedi. Hah belki düzelir dedim. Hata değişti ama yine düzelme olmadı.
Bu durumdan cihazı nasıl kurtarabilirim. Bir bilgisi olan varmı?
bendede wii pal var version 3,1 shop kanalına girmeye çalıştığımda update yapın die bi uyarı veriyo update e girdiğimde ise
there are no updates available for this wii since it already has the most current system software'' die bi uyarı çıkıp hata veriyo online oyun felan oynuyorum anlayamadım gitti bu işi?
Wii'nin halt yemesi işte o nedense Wii son sürüm güncellemeye sahip olsa bile update var yapayım mı diyor ama yap dediğinde ise zaten konsolun güncel update'e gerek yok diyor. Sorun yok yani rahat ol.
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Wii'nin halt yemesi işte o nedense Wii son sürüm güncellemeye sahip olsa bile update var yapayım mı diyor ama yap dediğinde ise zaten konsolun güncel update'e gerek yok diyor. Sorun yok yani rahat ol.
ok dostum saolasın biraz içim rahatladı sayendezaten online oyunda problem yok ama nie shop yada int le ilgili kanala giremiyorum kafamı kurcalıyo
O konu hakkında malesef bir bilgim yok. Ben Wii'de online olduğumda dediğin yerlere girebiliyorum sorun yok yani.
hocam geçmiş olsun, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır umarım
dediğim gibi dostum tek çaren yeni sürümün çıkmasını beklemek bendede öyle olmuştu canım baya sıkılmıştı ama yeni sürüm çıkınca makinayı güncelledim sorun falan kalmadı o yüzden kafana takma
quote:
Orjinalden alıntı: cahitdikici
dediğim gibi dostum tek çaren yeni sürümün çıkmasını beklemek bendede öyle olmuştu canım baya sıkılmıştı ama yeni sürüm çıkınca makinayı güncelledim sorun falan kalmadı o yüzden kafana takma
Umarım dediğin gibi olur. Nintedonun yeni updatei ne zaman cıkaracagını nasıl bilebiliriz ? Online da olamııyor alet. :(
hocam senin makinenin verdiği uyarı şu mu?
You tried to access the address marc:FIX/US/ENG/index01.html
bende senin gibi madem güncelleme yapmak istiyorsun yap dedeim. ve settingse girdiğimde yukarıdaki uyarıyı veriyor alet. benim bir başka sorunum da modem'im kablosuz değil.
Aynısı dostum. Çok araştırdım bulamadım çözümünü. İşin kötüsü yeni firmde düzelir diyorlar ama ben nintendo olsam böyle olan makinaları yeni update de daha da bozarım.
Yok mu bi fabrika ayarına dönül ya.
kardeş benim pal makine paper marıo oyunu yüzünden full bricked oldu.sen baya şanslısın çözümü var.biyerden big brain academy oyununu indir ve içinden çıkan update i yap fakat dikkat et oyunun region ı senin wii nin region ı ile aynı olsun.
dostum güncelleme yapmadıysan gözün aydın yeni update çıktı 3.2U versiyon çıktı hatta benim makina şuan 3.2U hangi oyunda var bilmiyorum ama büyük bi ihtimalle mario kart wii oyununa koyarlar settinge giremediğin için internet üzerinden update yapamazsın mecburen oyunu beklicen yada updateyi internetten bilgisayara indirip dvdye atcan direk dvdyi takıp güncellicen cihazı ama o işin ayrıntısını bilmiyorum
big braini taktım ben update beklerken catır catır girdi oyuna :D
yani bu da patladı :D
dostum sen mario ile update yapmıssın bi brain academi oyununun updatresi eski ve düşük 2.2U mariodaki 3.0 olması lazım o yüzden kendinden önceki oyunları açarken sorun çıkartmaz
uygun bi cihaz buldum baktım orjinal oyun taktık calışıyor ama settinge girmedim...sonra tekrar eve geldim girdim ve settin opera hatası veriyor ve makinada homework cahanel yok bilen varsa söylerse sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme