Şimdi Ara

Wii Semi-Brick oldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ntsc-U olan makinayı Super Mario Galaxy update etmek istedi. Bende iyi et bari napalım dedim. Sonra oyun falan calıstı bi sıkıntı yok. Diğer bütün oyunlarda çalışıyor. Fakat Wii system settings e girdiğimde Opera bir hata veriyor ve system acılmıyor. Yaptıgım araştırma wii nin semi-brick oldugu yönünde. Update yapan oyun PAL olduğu için olmuş.

Daha sonra NTSC Super Mario Galaxy buldum. O da update etmek istedi. Hah belki düzelir dedim. Hata değişti ama yine düzelme olmadı.

Bu durumdan cihazı nasıl kurtarabilirim. Bir bilgisi olan varmı?

• dostum senin sorunun semi-brick değil makinan half brick olmuş kurtulmanın yolu ise yeni bir versiyon çıkmasını bekliceksin mario galaxyde son sürüm update var yeni versiyonu bekliceksin.bu arada updayi sadece makinanın kendi versiyonuyla yap
  • semi zaten half demek.
    yarısını yani . tam brick olunca alet oyun falanda oynatmıyor.

ne zamana cıkar bu update bide factory settings e geri dönüş yolu var mı ?

ilgin için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DehaCaman

Ntsc-U olan makinayı Super Mario Galaxy update etmek istedi. Bende iyi et bari napalım dedim. Sonra oyun falan calıstı bi sıkıntı yok. Diğer bütün oyunlarda çalışıyor. Fakat Wii system settings e girdiğimde Opera bir hata veriyor ve system acılmıyor. Yaptıgım araştırma wii nin semi-brick oldugu yönünde. Update yapan oyun PAL olduğu için olmuş.

Daha sonra NTSC Super Mario Galaxy buldum. O da update etmek istedi. Hah belki düzelir dedim. Hata değişti ama yine düzelme olmadı.

Bu durumdan cihazı nasıl kurtarabilirim. Bir bilgisi olan varmı?

bendede wii pal var version 3,1 shop kanalına girmeye çalıştığımda update yapın die bi uyarı veriyo update e girdiğimde ise

there are no updates available for this wii since it already has the most current system software''
    die bi uyarı çıkıp hata veriyo online oyun felan oynuyorum anlayamadım gitti bu işi?

• Wii'nin halt yemesi işte o nedense Wii son sürüm güncellemeye sahip olsa bile update var yapayım mı diyor ama yap dediğinde ise zaten konsolun güncel update'e gerek yok diyor. Sorun yok yani rahat ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Wii'nin halt yemesi işte o nedense Wii son sürüm güncellemeye sahip olsa bile update var yapayım mı diyor ama yap dediğinde ise zaten konsolun güncel update'e gerek yok diyor. Sorun yok yani rahat ol.

ok dostum saolasın biraz içim rahatladı sayendezaten online oyunda problem yok
    ama nie shop yada int le ilgili kanala giremiyorum kafamı kurcalıyo
  • O konu hakkında malesef bir bilgim yok. Ben Wii'de online olduğumda dediğin yerlere girebiliyorum sorun yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim olayla ilgili başka fikirler var mı?
  • hocam geçmiş olsun, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır umarım
  • dediğim gibi dostum tek çaren yeni sürümün çıkmasını beklemek bendede öyle olmuştu canım baya sıkılmıştı ama yeni sürüm çıkınca makinayı güncelledim sorun falan kalmadı o yüzden kafana takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitdikici

dediğim gibi dostum tek çaren yeni sürümün çıkmasını beklemek bendede öyle olmuştu canım baya sıkılmıştı ama yeni sürüm çıkınca makinayı güncelledim sorun falan kalmadı o yüzden kafana takma

Umarım dediğin gibi olur. Nintedonun yeni updatei ne zaman cıkaracagını nasıl bilebiliriz ?
    Online da olamııyor alet. :(
  • hocam senin makinenin verdiği uyarı şu mu?

You tried to access the address marc:FIX/US/ENG/index01.html

bende senin gibi madem güncelleme yapmak istiyorsun yap dedeim. ve settingse girdiğimde yukarıdaki uyarıyı veriyor alet. benim bir başka sorunum da modem'im kablosuz değil.
  • Aynısı dostum.
    Çok araştırdım bulamadım çözümünü.
    İşin kötüsü yeni firmde düzelir diyorlar ama ben nintendo olsam böyle olan makinaları yeni update de daha da bozarım.

Yok mu bi fabrika ayarına dönül ya.
  • kardeş benim pal makine paper marıo oyunu yüzünden full bricked oldu.sen baya şanslısın çözümü var.biyerden big brain academy oyununu indir ve içinden çıkan update i yap fakat dikkat et oyunun region ı senin wii nin region ı ile aynı olsun.
  • dostum güncelleme yapmadıysan gözün aydın yeni update çıktı 3.2U versiyon çıktı hatta benim makina şuan 3.2U hangi oyunda var bilmiyorum ama büyük bi ihtimalle mario kart wii oyununa koyarlar settinge giremediğin için internet üzerinden update yapamazsın mecburen oyunu beklicen
    yada updateyi internetten bilgisayara indirip dvdye atcan direk dvdyi takıp güncellicen cihazı ama o işin ayrıntısını bilmiyorum
  • big braini taktım
    ben update beklerken catır catır girdi oyuna :D

yani bu da patladı :D
  • dostum sen mario ile update yapmıssın bi brain academi oyununun updatresi eski ve düşük 2.2U mariodaki 3.0 olması lazım o yüzden kendinden önceki oyunları açarken sorun çıkartmaz
  • uygun bi cihaz buldum baktım orjinal oyun taktık calışıyor ama settinge girmedim...sonra tekrar eve geldim girdim ve settin opera hatası veriyor ve makinada homework cahanel yok bilen varsa söylerse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.