Şimdi Ara

Wii Remote ile Dokunmatik Ekran & Akıllı Tahta Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar projeyi kendim yaptım şuan biraz işim var bitince forumada yapılışını koycam ama şimdilik kendi siteme yönlendiriyorum siziwww.konyahmet.tk

sol tarafta ana menünün altından ulaşabilirsiniz...

VİDEO:http://www.youtube.com/watch?v=I-zLCKuOcDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 26 Ocak 2014; 12:49:59 >

• arkadaşlar resimleri koycam ama desteklenmiyo diyo tam bi bilgimde yok açıkçası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

arkadaşlar resimleri koycam ama desteklenmiyo diyo tam bi bilgimde yok açıkçası :)
    Johnny Chung Lee'nin ünlü projelerinden biri bu. Tutorial video burada:

www.youtube.com/watch?v=5s5EvhHy7eQ

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ilk başta sölemeyi unuttum özür dilerim bunu ben yapmadım sadece birinin yaptığı projenin türkçe kurulumunu anlattım

VİDEO İLK MESAJA EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 26 Ocak 2014; 13:01:06 >
  • quote:

ilk başta sölemeyi unuttum özür dilerim bunu ben yapmadım sadece birinin yaptığı projenin türkçe kurulumunu anlattım

VİDEO İLK MESAJA EKLENDİ

Alıntıları Göster
    konyahmet kardeş imzanı çok beğendim forumda sürekli bulunan bikaç şerefsize kapak olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

konyahmet kardeş imzanı çok beğendim forumda sürekli bulunan bikaç şerefsize kapak olmuş

Alıntıları Göster
    Herşey iyi güzel hoş da hocam. Sitende videoya bakmak için üye olmak gerekiyor keşke açık yapsaydın. Bakmaktan ben vazgeçtim açıkçası başkaları da uğraşmak istemeyebilir.
    İmza süper bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

Alıntıları Göster
    Güzel ve basit bir uygulama ben bunu kendi bilgisayarımda ve projeksiyonda denedim akıllı tahta kadar kullanışlı olmasada işe yarıyor. Özellikle bütcesi kısıtlı olan okulların kolaylıkla uygulayabileceği bir proje. Bu uygulamayı burada paylaşığınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemi1

Güzel ve basit bir uygulama ben bunu kendi bilgisayarımda ve projeksiyonda denedim akıllı tahta kadar kullanışlı olmasada işe yarıyor. Özellikle bütcesi kısıtlı olan okulların kolaylıkla uygulayabileceği bir proje. Bu uygulamayı burada paylaşığınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    imzamı beğendiğiniz için saolun
    VİDEO sitemde deil açıkçası facebooka atabildim siteme yüklemeyi bilmiyorum :D face kolaydı oraya yükledim isteyen ordan baka bilir yapılışı foruma koycaktım ama resim olduğu için forum resimleri tanımadı

foruma yüklemeye bikaç kez çalıştım ama olmadı anlatabilicek olan varsa sölerse foruma yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 28 Nisan 2010; 16:08:56 >

• quote:

imzamı beğendiğiniz için saolun
    VİDEO sitemde deil açıkçası facebooka atabildim siteme yüklemeyi bilmiyorum :D face kolaydı oraya yükledim isteyen ordan baka bilir yapılışı foruma koycaktım ama resim olduğu için forum resimleri tanımadı

foruma yüklemeye bikaç kez çalıştım ama olmadı anlatabilicek olan varsa sölerse foruma yüklerim

Alıntıları Göster
    http://vzrkpr.blogcu.com adresinde gerekli bilgi ve malzeme mevcuttur.

Arkadaşın sitesinde bahsettiği kişi benim. İsteyene yardımcı olurum . Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedava75 -- 9 Ekim 2010; 2:37:32 >

• konyahmet
    Johnny Lee diye bir japon senin projeni kendisi yapmış gibi gösteriyor akıllı
    + sitene üye olsak dahi video yok, ordan da face e yönlendirmişsin
    +face'de ekleyeli epey oldu ona da baktığın yok,
    Amacın ne merak ettim kardeş?
    etli ekmek yolla sen bize en iyisi,
    bırak bu projeleri :)

quote:

arkadaşlar projeyi kendim yaptım şuan biraz işim var bitince forumada yapılışını koycam ama şimdilik kendi siteme yönlendiriyorum siziwww.konyahmet.tk

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

konyahmet
    Johnny Lee diye bir japon senin projeni kendisi yapmış gibi gösteriyor akıllı
    + sitene üye olsak dahi video yok, ordan da face e yönlendirmişsin
    +face'de ekleyeli epey oldu ona da baktığın yok,
    Amacın ne merak ettim kardeş?
    etli ekmek yolla sen bize en iyisi,
    bırak bu projeleri :)

quote:

arkadaşlar projeyi kendim yaptım şuan biraz işim var bitince forumada yapılışını koycam ama şimdilik kendi siteme yönlendiriyorum siziwww.konyahmet.tk

Kusura bakmayin pc olmadigi icin bayadir ilgilenmiyodum biri eklemisti ama siz oldugunuzu bilmiyodum
    Bunu ben bulmadim ama ben kendim denedim calisiyo demek istedim

• quote:

Kusura bakmayin pc olmadigi icin bayadir ilgilenmiyodum biri eklemisti ama siz oldugunuzu bilmiyodum
    Bunu ben bulmadim ama ben kendim denedim calisiyo demek istedim

Alıntıları Göster
    wii remotenin 90 TL'den aşağı olmadığını duymuştum .
    http://www.teknosa.com/urunler/125082547/nintendo-wii-remote-plus-wrig-white-konsol-aksesua (50TL olunca garip geldi)
    bu uyumlu olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: srvr_07

http://www.teknosa.com/urunler/125082547/nintendo-wii-remote-plus-wrig-white-konsol-aksesua (50TL olunca garip geldi)
    bu uyumlu olur mu acaba?

Hocam kesin olur diyemem ama olmasi lazim, bunda plus yaziyo, bu arada fiyatta baya iyimis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 14 Mayıs 2014; 18:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srvr_07

bu uyumlu olur mu acaba?

Hocam kesin olur diyemem ama olmasi lazim, bunda plus yaziyo, bu arada fiyatta baya iyimis

Alıntıları Göster
    Motion Plus'lılar bazen bağlanamayabiliyor. Normaller kesin uyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Motion Plus'lılar bazen bağlanamayabiliyor. Normaller kesin uyar.

Alıntıları Göster
    Linux kullanıcıları bu iş için python-whiteboard adlı uygulamayı kullanabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Linux kullanıcıları bu iş için python-whiteboard adlı uygulamayı kullanabilirler.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar olayı guncellesek suan bu programı indiremedim acaba biri mail adresime atabilirmi?
    yaniksifre@hotmail.com
  • srvr_07 kullanıcısına yanıt
    mrhlar ürünü aldınız mı
    yapabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniksifre

mrhlar ürünü aldınız mı
    yapabildiniz mi?
    hayır almadım. Vazgeçtim yapmaktan
  • arkadaslar ben tum urunlerı aldım ama wiiremote u bluetouth tan tanıtamıyorum.
    2 bilgisayarım birinde xp diğerinde vista ikiside olmadı.
    Bende mi wiiremote ta mı programda mı sorun var anlamadım.
    Yardım edebilecek varmı
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    arkadaslar ben tum urunlerı aldım ama wiiremote u bluetouth tan tanıtamıyorum.
    2 bilgisayarım birinde xp diğerinde vista ikiside olmadı.
    Bende mi wiiremote ta mı programda mı sorun var anlamadım.
    Yardım edebilecek varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.