Şimdi Ara

Wii Mi Psp Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konsollardan ikisini alacağım.Daha önce ps1 ve ps2 im oldu.ps deneyimim var.Malum ps3 oyunları fiyatları.Onun için wii yada psp düşünüyorum.Wii ps3 ile xboxa çıkan oyunlara sahip.Wii'ye güncel oyunlar çıkıyor.Ve wii'nin kendi özellikleri var guitar hero tenis vs.. gibi.Tabi wii'nin oyunlarıda ps3 kalır yanı yok.Psp'de taşımalık arada oyun çıksada bazı oyunlar durduruldu.oyun fiyatları gayet süper.Alınabilir.Onun için Wii mi Psp mi ?

• Hocam ps vita ve wii u al ikisi de iyi ve forever nintendo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 30 Temmuz 2012; 16:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam psp vita seçerdim.niye diyecek olursan wii hevesle alınan ve 3 hafta bırakılan bir alet.tecrübeyle sabit.hem sanırsam psp yi tv ye falan bağlayabiliyordun.onu da bir araştır.eğer tv'ye bağlanıyorsa psp al kanımca
  • her kafadan bir ses çıkıyor.Herhalde wii alacağım çünkü wiide ps3 xboxtan farkı yok.Oyunları aynı sadece ps3 xbox kendi oyunları var.Onun dışında sensörlü gayet aletleri var.Bence wiinin ps3ten farkı yok.Oyun online oynayabılıyorsun.Hd kalitesi.Hatta ps3 olmadığı birkaç vb vs gibi şeyler var.Benim için güncel oyun çıkması geleceğe dönük olasmı çok önemli.pSpde o yok.Durdu.Vita alcağım paraya ps3 alırım zaten.Oyunları çok tuzlu gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

her kafadan bir ses çıkıyor.Herhalde wii alacağım çünkü wiide ps3 xboxtan farkı yok.Oyunları aynı sadece ps3 xbox kendi oyunları var.Onun dışında sensörlü gayet aletleri var.Bence wiinin ps3ten farkı yok.Oyun online oynayabılıyorsun.Hd kalitesi.Hatta ps3 olmadığı birkaç vb vs gibi şeyler var.Benim için güncel oyun çıkması geleceğe dönük olasmı çok önemli.pSpde o yok.Durdu.Vita alcağım paraya ps3 alırım zaten.Oyunları çok tuzlu gerek yok.

hayatının hatasını yaparsın wii alırsan.psp alacağıma ps3 alırım diyorsun.o zaman ps3 al.ikisinide döver.ama kangal alır.o ayrı mesele
  • para ver alim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

her kafadan bir ses çıkıyor.Herhalde wii alacağım çünkü wiide ps3 xboxtan farkı yok.Oyunları aynı sadece ps3 xbox kendi oyunları var.Onun dışında sensörlü gayet aletleri var.Bence wiinin ps3ten farkı yok.Oyun online oynayabılıyorsun.Hd kalitesi.Hatta ps3 olmadığı birkaç vb vs gibi şeyler var.Benim için güncel oyun çıkması geleceğe dönük olasmı çok önemli.pSpde o yok.Durdu.Vita alcağım paraya ps3 alırım zaten.Oyunları çok tuzlu gerek yok.

Wii ne yazık ki HD desteklemiyor. Component kabloyla 480p desteği var ve Xbox 360 veya PS3'ten sonra LCD'de görüntü ne yazık ki çamur gibi gözüküyor. Bir de Wii'de anti-aliasing desteği olmadığından kenarlardaki tırtıklar lcde çok kötü göze batıyor. Eski tip CRT (tüplü) tvde nispeten daha iyi gözüküyor oyunlar. Grafik hastasıysan wii sana gitmez...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps vita almalısın
  • Wii alali bir sene oldu hala Buyuk ilgiyle oynuyorum cok eğlenceli ama görüntü kalitesi component da kullansan ps3 gibi degil tabii ki bütçe kısıtlı galiba bence wii ama evde arada bir oynayacak insan olacak olması lazım ve de eğer wii ye softmod yaparsan ooooooo.... Müthiş oluyor bir sürü oyun bu aralar raving rabbids ve house of the dead oynuyorum wii fıt plus zaten ayrı bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun param yok diyorsan Xbox 360 arcade jasper al kopya oynarsın PS3 kalitesinde oyunları aynı oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.