Şimdi Ara

Wii kurulumda tvde görüntü yok??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün aldım wii yi bugün kurmayı denedim. kılavuza göre bütün bağlantıları yaptım ürünün ışığı da yeşile dönüyo cd kabul edio ama tvde görüntü yok. tv lcd tv bu arada bu component kablo mu ne mi gerek sorun neden kaynaklı tv mi yoksa wii mi? cevaplarsanız sevinirim

• tv'de doğru kaynağı seçtiğinden emin ol derim... komponent kablo şart değil, bir opsyon sadece...
  • peki sence bu yazdıklarım sorunun tvden kaynaklandığını mı gösteriyor? yoksa wiiden mi kaynaklanmakta?yani ışığı yanıp cd fln cıktığına göre bence tvden ama ?
  • ışık elektrik geldiğini gösterir... wii'deki dvd sürücü de ayrı bir mödül olduğundan anakartta bir sorun varsa(yada görüntü çıkışında) bütün bu dediklerin olabilir... ama evet evde başka tv varsa önce onda denemen güzel olabilir...
  • Çok basit olacak ama tv'de ilgili girişi seçiyor musun? Wii'nin içinden çıkan kablo kompozit kablo dolayısıyla tv'de AV'yi seçmen gerekiyor.
    Ha çok küçük bir ihtimal de birinin brick edip mağazaya iade ettiği ürünü satın almış olabilirsin.
  • çok saolun cevaplar için tvden kaynaklanıyomuş düzelttim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fox Tv Görüntü var ses yok..
    17 yıl önce açıldı
    PC Görüntü Vermiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.