Şimdi Ara

Wii de FPS Oynanır mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wii almayı düşünüyorum. Fps tarzındaki oyunlarda wii nin performansı hakkında çok fazla yoruma rastlamadım. Bu tarz oyunları oynayanlar (özellikle Call of Duty 3) yorum yaparlarsa sevinirim. Başlıca merak ettklerim:

- Genelde grafiklerin PS3 ve Xbox a oranla düşük olduğu söyleniyor. Olabilir ok, fakat PS2 den de kötü mü?

- Oynanabilirliği nasıl? Wii bir teniste, bir boksta gerçekten fark yaratıyor, fps türü oyunlarda da aynı farklılığı hissettiriyor mu?

- Fps oynarken kontrol için hangi aparatları kullanıyorsunuz?

- Bu tarz oyunları PC, PS, Wii de oynadıysanız wii nin eksileri artıları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...

• call of duty 3 bomba olmuş videolarını seyret oyun içi
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlon_1903

Merhaba Arkadaşlar,

Wii almayı düşünüyorum. Fps tarzındaki oyunlarda wii nin performansı hakkında çok fazla yoruma rastlamadım. Bu tarz oyunları oynayanlar (özellikle Call of Duty 3) yorum yaparlarsa sevinirim. Başlıca merak ettklerim:

- Genelde grafiklerin PS3 ve Xbox a oranla düşük olduğu söyleniyor. Olabilir ok, fakat PS2 den de kötü mü?

- Oynanabilirliği nasıl? Wii bir teniste, bir boksta gerçekten fark yaratıyor, fps türü oyunlarda da aynı farklılığı hissettiriyor mu?

- Fps oynarken kontrol için hangi aparatları kullanıyorsunuz?

- Bu tarz oyunları PC, PS, Wii de oynadıysanız wii nin eksileri artıları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...

red steel, god father, cod3, moh var bildiğim kadarı ile ama asıl efsane fps oyunu metroid geliyor ağustosa. mevcutlarda ise hepsini oynamadım ama yorumlardan felan aklımda kalan en iyisinin godfather olduğu yönünde idi. cod3'de kontrollerin çok iyi aktarılamadığını, wiimote'un hakkının verilmediğini yazıyordu. redstell'de silah kullanımı başarılı olmakla beraber, kılıç kullanımı berbat.
    grafikler kesinlikle ps2den daha iyi.
    oynanabilirlik tamamı ile oyunla alakalı. sonuçta hareketli kolun yetenekli tenisde,warioware'de, zelda'da apaçık ortada. gerisi tamamı ile oyun üreticilerinin başarısına kalmış bi durum.
    fps'de wiimote ve nunchuk beraber kullanılıyor. amam misal harika farklılıklar var klasik kumandalarda. örnek şarjör boşaltmak için wiimote'u aşağıya doğru sallıyosun
    fps'yi ben pek sevmem o yüzden çok da aynamadım (hlaf life, quake v.s. gibi kalsikler hariç tabi) ama şu an için wii'de fps'Nin hakkını veren oyun yok ama bu wii'de fps oynanmaz demek değildir. ağustos'da şu metroid prime 3 bi çıksın, belki wii harici fps mi oynanırmış dicez

• youtube dan izlersen anlarsın aslında oyununa gore deişiyo denilebilir sanırım

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 24 Mayıs 2007; 18:17:22 >
  • Ahuahaha toutube diye bir site mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Ahuahaha toutube diye bir site mi var?

yanlış yazmışım youtube olacaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.