Şimdi Ara

Wii alıcma yardım!!! pls bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zaman da bende wii almayı düşünüyorum.ama alınca çip taktırıp kopya oyunda çalıştırsam iyi olur.çipi we kopya oyunu nerede we nasıl bulurum.psp gibi internetten mi indircem yoksa ayrı bi şekilde satılıyor mu? Lütfen yardımcı olursanıuz sewinirim...

• Esasında bu tür illegal olaylar hakkında diyalog yasak,ancak şunu diyebilrim,nette oyun isoları var zaten birçok formatta,ayrıca taktıracağın CİPS orjinal olmalı yoksa makinen bir müddet sonra NANAY olabilir.

Bana sorarsan orjinal takıl,kutulu kitapçıklı olsun az olsun ama öz olsun,zaten wiide çok bi oyun yok 3-5 tane oyun var kült sayılabilecek.Alırsın bi şekilde hem orjinal oyunların değeri ayrı oluyor.Karar senin.

Satacağın zaman da para eder,ya da arşiv yapıp koleksiyon yaparsın.

02125140871

Fatih ile görüş yardımcı olur sana

Benim fikrim ise Wii'de çok fazla oyun var ve org için bütçe dayanmaz. Malum şekilde halletmen en iyisi olur. NTSC konsol fiyatları baya düştü ayrıca.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.