Şimdi Ara

wifili notebooktan internet almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • notebook u wifi ile kullaniyorum ,notebookta bulunan wifi interneti kabloyla baska bir cihaza aktarabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm

Orijinalden alıntı: dopac34

Linki inceleyin, wifi üzerinden yine kablosuz verebilirsiniz...Geçmiş olsun, kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm

Ben kablosuz istemiyorum zaten notebookumda wifi ile internet kullanıyorum.Ama ben notebookuma internet kablosu bağlayıp bu interneti tv ye aktarmak istiyorum.

Windows 7'de İnternet bağlantınızı paylaşmak için öncelikle ICS'i devreye sokmanız gerekiyor.

* Bunun için ilk olarak "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ni açın.
    * Ardından da internete bağlandığınız ağ kartına sağ tıklayıp "özellikler" deyin.
    * Açılan pencereden paylaşım sekmesine geçin ve "Diğer bilgisayarların bu bilgisayar üzerinden internete bağlanmasına izin ver." seçeneğini devreye sokun.
    * Tamam diyerek işlemi onaylayın.

Bilgisayarınızda sadece bir adet ağ bağlantısı (Ethernet Portu)varsa paylaşım seçeneği aktif olmayacaktır.

Daha sonra yapmanız gereken bir Cross-Over kablo ile iki bilgisayarı (siz tv bağlayacakmışsınız) ethernet portundan birbirine bağlamak. Bu kadar basit.

• Lan girişinden interneti tv ye aktarmak istiyorsun galiba

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları\kablosuz ağ bağlantısı durumu\özellikler\paylaşım

ordaki kutucugu işaretle tamam de çık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.