Bildirim
wifili notebooktan internet almak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Linki inceleyin, wifi üzerinden yine kablosuz verebilirsiniz...Geçmiş olsun, kolay gelsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Linki inceleyin, wifi üzerinden yine kablosuz verebilirsiniz...Geçmiş olsun, kolay gelsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm
Ben kablosuz istemiyorum zaten notebookumda wifi ile internet kullanıyorum.Ama ben notebookuma internet kablosu bağlayıp bu interneti tv ye aktarmak istiyorum._____________________________ -
Verdiğim videoyu izleseydiniz olayı anlayabilirdiniz..Cross-over kablo tv ile çalışırmı bilemiyorum, çalışmaz ise 20 TL ye alacağınız switch işinizi görecektir.
Windows 7'de İnternet bağlantınızı paylaşmak için öncelikle ICS'i devreye sokmanız gerekiyor.
* Bunun için ilk olarak "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ni açın.
* Ardından da internete bağlandığınız ağ kartına sağ tıklayıp "özellikler" deyin.
* Açılan pencereden paylaşım sekmesine geçin ve "Diğer bilgisayarların bu bilgisayar üzerinden internete bağlanmasına izin ver." seçeneğini devreye sokun.
* Tamam diyerek işlemi onaylayın.
Bilgisayarınızda sadece bir adet ağ bağlantısı (Ethernet Portu)varsa paylaşım seçeneği aktif olmayacaktır.
Daha sonra yapmanız gereken bir Cross-Over kablo ile iki bilgisayarı (siz tv bağlayacakmışsınız) ethernet portundan birbirine bağlamak. Bu kadar basit._____________________________
-
Lan girişinden interneti tv ye aktarmak istiyorsun galiba
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları\kablosuz ağ bağlantısı durumu\özellikler\paylaşım
ordaki kutucugu işaretle tamam de çık_____________________________ -
Tesekkur ederim deneyecegim birazdan yazarim yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler