Şimdi Ara

Wifi'ye bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Modem'i satan firmanın müşteri hizmetlerini arayarak resetledim.Bu sorun düzelmişti.Fakat bugün yine kablosuza bağlanamıyorum."Kimlik denetimi hatası"yazıyor.Şifreyi tekrar girdiğimde ise yine aynı oluyor.Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Bu modemide 2-3 senedir kullanıyorum.Marka : ZyXEL P-660W-Tx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzac61 -- 20 Mayıs 2013; 17:26:50 >

ASUS N56VZ
    CPU: Intel Core i7-3610QM || RAM: 8GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Blu-Ray DVD Combo || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit
  • bilgisayarınızın wireless driverlarında bir problem olabilir veya modem içerisinden seçtiğiniz şifreleme tipini desteklemiyor olabilir. bunun için modem içerisinden şifreleme tipinizi değiştirin.

Orijinalden alıntı: Rhys

bilgisayarınızın wireless driverlarında bir problem olabilir veya modem içerisinden seçtiğiniz şifreleme tipini desteklemiyor olabilir. bunun için modem içerisinden şifreleme tipinizi değiştirin.

Birkaç gün öcne resetledim aynı şifreleme tipi ile sorunsuz bağlanıyordum.Şimdi neden bağlanamıyorum?Ve modem arayüzüne erişemiyorum.

ASUS N56VZ
    CPU: Intel Core i7-3610QM || RAM: 8GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Blu-Ray DVD Combo || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit
  • Sorun düzeldi.Konu silinebilir.

ASUS N56VZ
  • balzac61 B kullanıcısına yanıt
    telefonunun mac adresini bulup bunu modeminin arayüzünden yeni mac adresi kısmına kaydedersen sorun çözülecek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.