F/p olarak xiaominin güçlendiricisini almayı düşünüyorum arkadaşlar. Tp-link wa854re ile bunun arasında çok gidip geldim ama xiaominin hem bilinirliği hem de daha çok kullanıcısının olmasından dolayı onu düşündüm. Varmıdır kullanan memnunmusunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wifi sinyal güçlendirici

-
-
Hocam dediğiniz gibi modemden uzaklaştıkça yavaşlıyor bu her ürün için geçerli. Amacım sadece çekmeyen yerlerde de biraz çekmesini sağlamak. Araştırdığım kadarıyla bunu sağlıyor gibi.
Malesef başta fiber kabloyu evin köşe noktasına çekmişler o yüzden modem köşede. Orta tarafta bir yere çekselerdi uğraşmak zorunda bırakmazlardı bizi. İşte buda evlerin ne kadar plansız yapıldığını gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam teşekkür ederim öneriniz için. Ama malesef fiyatı şuan beni aşar. Xiaomi yi sipariş ettim artık bakalım. 1 oda hariç hepsinde tek dişte olsa çekiyor bizimki. Bunla hepsini 2 3 dişe çıkarsak işimi görür gibi. Zaten genelde modemin yanında oluyorum. Umarım sıkıntı çıkarmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2Hocam teşekkür ederim öneriniz için. Ama malesef fiyatı şuan beni aşar. Xiaomi yi sipariş ettim artık bakalım. 1 oda hariç hepsinde tek dişte olsa çekiyor bizimki. Bunla hepsini 2 3 dişe çıkarsak işimi görür gibi. Zaten genelde modemin yanında oluyorum. Umarım sıkıntı çıkarmaz.
Güle güle kullanın umarım işinizi görür.
-
Teşekkür ediyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X