Şimdi Ara

Wifi sinyal güçlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F/p olarak xiaominin güçlendiricisini almayı düşünüyorum arkadaşlar. Tp-link wa854re ile bunun arasında çok gidip geldim ama xiaominin hem bilinirliği hem de daha çok kullanıcısının olmasından dolayı onu düşündüm. Varmıdır kullanan memnunmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pakaji2 kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz gibi modemden uzaklaştıkça yavaşlıyor bu her ürün için geçerli. Amacım sadece çekmeyen yerlerde de biraz çekmesini sağlamak. Araştırdığım kadarıyla bunu sağlıyor gibi.

Malesef başta fiber kabloyu evin köşe noktasına çekmişler o yüzden modem köşede. Orta tarafta bir yere çekselerdi uğraşmak zorunda bırakmazlardı bizi. İşte buda evlerin ne kadar plansız yapıldığını gösteriyor.

• Ben wifi güçlendirici kullandım ama kopmalar çok fazla oluyordu. Yaşadığım ev büyük arada baya duvar var odama gelene kadar . Sebep bu da olabilir . Sonra TP-Link TL-WPA4220KIT bu ürünü aldım . Elektrik hattı üzerinden interneti taşıyarak çalışıyor. 100 Mbps hızım 80 olarak taaaaaa öbür uçtaki odaya ulaşıyor. Kopma vs ortadan kalktı. 2 tane ethernet çıkışı alabiliyorsun . Ayrıca wifi özelliğide var. Bir araştır istersen

Wifi sinyal güçlendirici
  • xYaKuBux kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim öneriniz için. Ama malesef fiyatı şuan beni aşar. Xiaomi yi sipariş ettim artık bakalım. 1 oda hariç hepsinde tek dişte olsa çekiyor bizimki. Bunla hepsini 2 3 dişe çıkarsak işimi görür gibi. Zaten genelde modemin yanında oluyorum. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

Hocam teşekkür ederim öneriniz için. Ama malesef fiyatı şuan beni aşar. Xiaomi yi sipariş ettim artık bakalım. 1 oda hariç hepsinde tek dişte olsa çekiyor bizimki. Bunla hepsini 2 3 dişe çıkarsak işimi görür gibi. Zaten genelde modemin yanında oluyorum. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

Güle güle kullanın umarım işinizi görür.

• xYaKuBux kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wifi güçlendirici tavsiyesi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.