arkadaşlar acil şekilde kalıcı yardıma ihtiyacım var yoksa sinirden çıldıracağım. bilgisayım toshiba a200-1vl orjinal işletim sistemi de vistaydı.şuan windows 8.1 yüklü.evde 3 laptop var üçündede windows 8.1 yüklü sadece benimkinde sıkıntı var.2 3 dakika da bir kopma yaşıyorum.bir türlü çözüm bulamadım
yaptıklarım 1-bağdaştırıcı ayarlarını sıfırlardım 2-wifi yazılımını kaldırıp tekrar yükledim 3-wifi en son yazılımı yükledim 4-güç yönetiminden güç seçenekleri için bu aygıtı kapat tikini kaldırdım 5-modemden kanal değiştirdim wap ve wap2 şifreleme yöntemlerini denedim. artık çaresiz kaldım.yardımlarınızı bekliyorum.
ardadaşlar modemi değiştirdim yine çözüm olmadı.şuanki modemim tp link td w8968
lütfen bir çözüm bulalım hep beraber:)
nm27N
kullanıcısına yanıt
arkadaşlar modemin yanındayım şuan hız 72 mb/s olarak gözüküyor.diğer odaya geçtiğimde hız 6 mb/s ye kadar düşüyor.kopma sorunum bununla ilgili olabilir.bu sorun sizce neden kaynaklı.başka bir bilgisayarda nerde olursa olsun hız 150 mb/s olarak gözküyor.ama benimki modeme uzaklığına göre değişiyor.birde sağdaki resimde hangi bandı seçsem daha iyi olur.kendi 5.2 bandı için olanı seçili bununla ilgisi olabilir mi?
bir de bu resme bakın lütfen burdan yapabileceğim bir şeyler var mı?
teknik servise git
başka bir çözümü olan yok mu?sorunu kaynağını buldum gibi ama sorunu( modeme yaklaşmaktan başka) nasıl çözeceğimi bulamadım. resimde de görüldüğü gibi hız bu kadar düşünce bağlantı gidiyor.aynı yerde bazen 2-3 mb/s bazende 40-50 mb/s oluyor.şuan modeme 1 m daha yaklaştım 58mb/s bu sizce neden kaynaklı
sorun kesin pcden kaynaklı bende de aynı sorun var... bağlantı kopuyor pcde wifiyı kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine kopuyor bıktım ama arkadaşlarımın evine gittiğimde orda pc bağlanıyor sorunsuz... evdede başka bir pc sorunsuz bağlanıyor