Şimdi Ara

Wifi Özellikli Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofis kullanımı için kaliteli bir sabit lensli kompakt makine arıyoruz.
    Maalesef Wifi olması şart. Çektiğimiz fotoğrafları anında internet ortamına yollamamız gerekiyor.
    Bütçe esnek diyelim, 1000-1500TL'ye kadar çıkılabilir, yeter ki güzel bir makine olsun. Yine de farklı fiyatlarda birkaç alternatif makine daha iyi olur.

Tavsiyeler nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: evereve

Selamlar,

Ofis kullanımı için kaliteli bir sabit lensli kompakt makine arıyoruz.
    Maalesef Wifi olması şart. Çektiğimiz fotoğrafları anında internet ortamına yollamamız gerekiyor.
    Bütçe esnek diyelim, 1000-1500TL'ye kadar çıkılabilir, yeter ki güzel bir makine olsun. Yine de farklı fiyatlarda birkaç alternatif makine daha iyi olur.

Tavsiyeler nelerdir?

merhaba,

piyasada wifi seçenekli fazla fot mak bulamazsın. bulabileceğin tek marka var samsung. canon, nikon, panasonic, olympus bunların hep en üst segmentinde var onlarda dslr zaten.

-samsung wb250f i incele derim, bütçene göre de gc100 modelini öneririm.
    -samsung fot mak ile ilgili nxclub diye bir site olması gerekiyor oradan da inceleyebilirsin.

• Cevap için teşekkürler.

Samsung'a hiç kaymak istemiyorum açıkçası. Canon ya da Nikon gibi 'fotoğraf' markalarının bu tür kompakt ya da sabit lensli ürünleri yok mu?
  • Arayış devam ediyor
  • Mesela Canon'un şu makinelerinde Wifi mevcut.

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/wi-fi/

Bunlar arasından hangisi iyidir?
  • quote:

Mesela Canon'un şu makinelerinde Wifi mevcut.

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/wi-fi/

Bunlar arasından hangisi iyidir?

Buradaki makinelerin biri hariç hepsi yeni ve geçen ay tanıtımları yapıldı, Türkiyede ise oradaki 3 model henüz bulunmuyor, bu listede TR'de bulabileceğiniz geriye 2 makine kalıyor, Powershot s110(listede diğerlerine göre eski olan tek model 2012ye ait) ve Powershot SX280 HS, bu iki makineden 280HS olanını öneririm, listedeki en iyi makine ise G16 modeli, fakat TR'ye gelince fiyatı 1500 liradan yukarıda olacaktır, çünkü G15 modeli güvenilir sitelerde 1500-1600 liradan satılıyor.

Fazla para vermeye gerek yok, SX280 de de en son nesil işlemci var, ayrıca zoom özelliği diğer modellerden daha önde.

Burada yazana göre, BANA GÖRE tek eksisi, kamera bataryası makine içinde şarj edilemiyor, pili çıkartıp şarj cihazına takıp o şekilde şarj ediliyor.
    http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sx280-hs/4505-6501_7-35642130-2.html

Battery charged in camera No; wall charger supplied

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 23 Eylül 2013; 12:17:16 >

• Powershot SX280HS de büyük satıcılarda yok maalesef

Wifi özellikli birkaç makine buldum şu an stoklarda olan. Bunları değerlendirebilir misiniz benim için kısaca?
    Şu şu yüzden şu alınabilir gibi bir rapor vermem gerekiyor zira.

1
    2
    3
    4
    5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem tavsiyesi wifi 6
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eye-fi kartlar da isinizi gorebilir. Wi-fi makinelere alternatiftir.

Kisitlamadan SD kart kullanan tum makinelerde kullanilabilir.
  • Media Markt ve N11 sitesinde var görünüyor.

http://goo.gl/q1NKYX
    http://goo.gl/hlMLxl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 24 Eylül 2013; 1:32:27 >
  • Hmm bu siteleri akakce felan filterlemiyor demek ki eheh.
    Bu arada Mediamarkt ne ara internetten alışveriş başlatmış vay arkadaş.

Teşekkürler
  • 1Ay olmuş başlayalı ama problemler var, bazen yanlış fiyatlar gösteriyor ya da kdv dahil olarak göstermiyor, stok durumu da belli değil, mağazaya gitme şansınız varsa gidip bakmak daha İyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Powershot SX280HS de büyük satıcılarda yok maalesef

Wifi özellikli birkaç makine buldum şu an stoklarda olan. Bunları değerlendirebilir misiniz benim için kısaca?

1
    2
    3
    4
    5

Merhaba,

Öncelikle Canon u tartışmaya gerek yoktur :)

G serisi yarı pro ve pro lara taş çıkartacak bir makinadır, zamanında g12 kullanmıştım ve muhteşemdi
    S serisi imaj serisi ince ufak hafif tarz makina
    SX serisi de ön plana çıkan şey optik zoom dur. Bu makinalar da yarı pro makinalardır. zoom lu çekimlerde tripod kullanmanız gerekmektedir.

bu özelliklere göre ihtiyacınıza yönelik ürünü seçebilirsiniz. kolay gelsin...

• quote:

Powershot SX280HS de büyük satıcılarda yok maalesef

1
    2
    3
    4
    5

istanbul da yaşıyor iseniz mutlaka sirkeci de bulabilirsiniz diye düşünüyorum, hafta sonu sirkeci de idim bilseydim bakardım sizin için...

• nıkon s6500 battery lıfe berbat cok kotu bende alıcaktım vazgectım sx serısı ıle 220 shot yapabılıyorken s6500 ıle 150 cekım malesef cokcok az .
    size tavsiyem panasonıc TZ40 VEYA LX7 cok ıyı makınalar.turkıyede 1300 lıra londrada 650 lıra ınanılmaz fıyat farkı var.gıden bırı olursa aldırınız.sıte ıcınwww.jessops.com
  • Ben 1100 TL'ye Samsung Galaxy Camera aldım, resmen aşık oldum cihaza.. Kamerası iyi sayılır 21 x optik zoom var, android işletim sistemi, micro sim kart yuvası ile telefon hattı takılabiliyor, wifi özelliği de var. bildiğin cep telefonu gibi her işi yapıyor bir tek telefonla araması eksik, Sms falan gönderiliyor, whatsapp falan çalışıyor. Fotoğraf kaliteside fena değil bu fiyata bu özellikler gerçekten müthiş. Bende wifi özellikli makina varmı diye sormaya gittim bunu önerdiler inceledim pek fazla araştırmadan da aldım hemen. Bir dslr değil tabiki ancak dijital fotoğraf makinası ve kamera olarak oldukça yeterli bir cihaz. Ben daha çok Canlı yayın yapmak için aldım. İnternet bağlantısı ile Ustream mobil uygulaması üzerinden bu cihaz ile şebeke çeken her yerden canlı yayın yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 26 Eylül 2013; 10:56:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.