Şimdi Ara

Wifi özelliği gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım son 2-3 gündür aşırı donmalar yaşıyodu format attım Windows 8.1 pro yükledim ve wifi özelliği kayboldu.

Laptop'un wifi tuşu f12 o ışık sürekli yanıyor kapatmak için basıyorum bi etki olmuyor.
    Normalde wifi simgesi olan yerde de ethernet simgesi var.
    Denetim masasına girdim ordaki kablosuz kısmında wifi özelliği yok.
    Aygıt yöneticisinde wifi yok.

Kısacası sanki hiç wifi özelliği olmamış gibi bi durum var ama daha bugün wifi ile internete bağlanıyordum.

Bilgisayar HP 15 g011st

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emironder -- 2 Nisan 2015; 21:39:48 >

• emironder kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Linkte cihazına ait sürücüler var. Kablosuz ağ sürücüsünü indirip yükleyin bakalım neler olacak.

Not: Bikaç çeşit kablosuz ağ markası var . Baştan başlayıp denersin. Büyük ihtimal Broadcom'dur.

http://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/HP-15-g000-Notebook-PC-series/6545564/model/7158152#Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R1
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    usta kabluz ağ sürücüsü hangisi oluyor

başka bilgisayardan baktığım için win 7 sürücülerini gösteriyormuş 8.1'i buldum şimdi kurcalıyorum orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emironder -- 2 Nisan 2015; 23:28:36 >
    İlk bölüm olan "Sürücü-ağ" kısmının içinde "Broadcom 802.11b/g/n WLAN Sürücüsü" var. Onu indirip kur
    Garip bir bug olmuş sanki, driver sorunu olsaydı aygıt yöneticisinde sorunlu da olsa gözükmesi gerekirdi.

Denediklerin olmazsa tekrar 7 ' ye dönüp sonucu yazarsın buraya.
  • Hallettim beyler çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.