Şimdi Ara

Wifi IP Kamera Alacağım (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    AliExpress'ten bir wifi ip kamera alacağım fakat bu konuda bilgisizim. Bana sadece elektriğe takıp sd karta kayıt yapacak bir sistem lazım, büyük kayıt kutusuna sahip değilim. Bazı yerlerden bu kameraların devamlı bilgisayarla beraber çalışması gerektiğini okudum yani bilgisayar da açık kalmalı, bazılarında öyle olmaması gerektiğini okudum ve emin olamadım.
    Kısacası kamera sadece elektrik ve sd kartla kesintisiz birkaç gün kayıt yapılmalı ve gerektiğinde uzaktan bağlanılabilmeli. Su geçirmemeli ve mümkünse ses de iletebilmeli. Ayrıca hangi kod veya özellikten bu istediğim özellikte kamera bulabileceğimi yazarsanız sevinirim.
    Mesela şu linkteki kamera belirttiğim özelliklere sahip mi? Sadece elektrik ve sd kartla kayıt yapabilir mi?
    Techege 720P WIFI IP Camera Audio 1080P HD Network 1.0MP Wireless Camera Onvif Night Vision Waterproof IP Camera Free Adapter
    http://s.aliexpress.com/bQrURji6?fromSns=Copy to Clipboard
    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İç mekanda kullanacaksan bu tip kamera daha çok işini görecektir. 1080p http://www.bestaguvenlik.com/u454/bebek-guvenlik-kamerasi/kablosuz-panoramik-kamera-1080p-gece-goruslu.html
  • Vibasto V kullanıcısına yanıt
    Dışarıda kullanacağım bu yüzden su geçirmez istedim, üçüncü katın penceresine takıp park yerini kayıt altına alacağım. Bana hangi özelliklerle istediğim gibi sadece sd kart ve adaptörle çalışan bir kamera bulabileceğimi, eğer biliyorsanız, açıklarsanız sevinirim.

    Günler oldu bir kişi bulamadım şunu açıklayacak, internette yeterli bilgi dahi yok. Kimi yere göre tüm wifi ip kameralar eğer sd kart yuvası varsa kaydediyor, kimisi ise hiç bahsetmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.