Şimdi Ara

wifi ile cepten bedava konuşma hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi özellikli cihazlarda skype yükleyerek bedava konuşma hakkında bilgisi olan var mı? wifi özelliği olan bir cihazla ücretsiz konuşmak için gerekli olan şey nedir? Wifi bağlantılı bir modemin çekim (etki) alanında mı olabilir bu, yoksa bu cihazlarla her yerde konuşmak mümkün mü?

• smartphone skypı sadece mesaj atyor ses transferi yapmıyo baska bir yol bulman lazım
  • ya nickine bakktımda uyumlu oldu bizimkiler ya :D cokuzunyay ile altın ok hmm
  • agile messenger var.Ondada bas konuş taktiği geçerli.Normadle chat yapılıyo ancak.Tuşa basılı tuttuğunda sesini kaydedip karşı tarafa gönderebiliyo.
  • arkadaşlar bilip bilmeden konusmayalım

wifi özellikli windows kullanan cep bilgisayarlarına skype nin pocket wersiyonunu yuklerseniz ve wifi den internete cıkıs yaparsanız skype kullanan kişileri bedava arayıp sesli görüşme yapabilirsiniz. yada skype out denilen kontörden alıp skype hesabınıza eklerseniz dakikası 0.017 euro dan almanyadaki sabit telefonları arayabilirsiniz.
  • ooo çok iyi de bu kontür alma işi nasıl olacak bi bilgin varmı?Mesela ne kadar paraya ne kadar görüşme yapabiliriz?Ayrıntı verirsen sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: mcgyver_212

arkadaşlar bilip bilmeden konusmayalım

wifi özellikli windows kullanan cep bilgisayarlarına skype nin pocket wersiyonunu yuklerseniz ve wifi den internete cıkıs yaparsanız skype kullanan kişileri bedava arayıp sesli görüşme yapabilirsiniz. yada skype out denilen kontörden alıp skype hesabınıza eklerseniz dakikası 0.017 euro dan almanyadaki sabit telefonları arayabilirsiniz.

• bilip bilmeden konusmuyorumwww.n e t te x t.org ekibi olarak skyp ın smartphone versiyonunu denedik hic bir sekilde ses aktarmı söz konusu degil o programda. smartphone'ye pocket skyp yüklemen biraz kasar.bence boyle cıkıslar yapmadan once biraz düsün bilmeden konusmam!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle skype nin smartphone diye bir versiyonu yok pocket pc versiyonu var. nereye ne yukledin bilmiyorum ama win mobile 2003 - 400 mhz işlemci - wifi destekli bir pocket pc ye skype pocket pc versiyonunu kurarsan ve adsl üzerinden int. cıkarsan gayet güzel konusabilirsin. chip dergisinde 2-3 ay önce bununla ilgili bir inceleme vardı. denemişler ve olmus. ben az önce almanya ile konustum laptop dan wifi kullanarak skype üzerinden ve sabit telefonu aradım. Dakikası almanya için söylüyorum 0.017 euro kontürü sanal kart ile aldım. 10 euro luk bir kontör aldım. kaba bir hesapla 30 dakikada 0.50 ytl

birde tabiiki modemin çekim alanında bulunmak gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: LoNgLoNgBow

bilip bilmeden konusmuyorumwww.n e t te x t.org ekibi olarak skyp ın smartphone versiyonunu denedik hic bir sekilde ses aktarmı söz konusu degil o programda. smartphone'ye pocket skyp yüklemen biraz kasar.bence boyle cıkıslar yapmadan once biraz düsün bilmeden konusmam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgyver_212 -- 5 Aralık 2005, 18:19:30 >

• bak arkadasım ben bu işlerden uzak biri degilim kime sor beni tanır neredeyse mpxciler arasında.simdi mpx200 ve bunun gibi smartphonelar icin bir skyp versiyonu var. girwww.n e t t e x t.org adresine indir telefonuna hem yeniliklerden uzak kalmamıs olursun hemde insanların bilgilerine saygı gosterirsin biraz belki demişsin pockket pc ye skyp kurarsan adsl üzerinden baglanırsan diye.pocket pc ile ilgili birsey soyledim mi ben acaba???? lafım yok onlar icin calsan ses aktaran bir skyp var ve bırak adslyi(bir anlamı yok zaten) wi-fi üzerinden baglantı hızında bunun icin yeterli.

• soruyu soran arkadasımız smartphone diye birşey demiş mi. wifi özellikli cihaz demiş. ne smartphone demiş ne laptop demiş nede başka birşey o zaman smartphone olmaz başka yol bulcan dememen lazım.

o smartphone versiyonu değil hem pocket pc versiyonu ii bak
    http://www.skype.com/products/skype/pocketpc/

benim telefonum 6630 smartphone fakat skype yukleyemiyorum neden acaba. bi kere senin mpx... telefonda wifi yok yani konu dışı

beni kimse tanımaz ama tanısın diye bir kaygım ve niyetimde yok. tekrar cevapda vermiyeceğim. burası bilgi paylaşım platformu amaç dışına çıkmayalım.

Bir atasözü : Ne kadar bilirsen bil karşındakinin bildiği kadar biliyorsundur.

• tamam ben smartphone da yok baska yol bulman lazım dedim? bunun bir yanlışı mı var ? biraz kitap okuman lazıım anlama becerisi icin acıklayayım:
    dedim ki smartphonelar olmaz bu ozellik destekklemiyor baska bir cihaz kullanman gerekiyor dedim.pocket pc olmaz laptop olmaz dedim mi?demedim sadece smartphone olmaz dedim.sende zıplayıp bilip bilmeden konusma dedin.bilerek konusuyorum ve arkkadasa smartphone skyp versiyonu ses aktarmıyor diyorum.ayrıca SKYP smartphone versiyonu var ! benimle iddalaşma telefonumda yüklü su anda bende mpx200 var denedim ve calısıyor mpx200 lerde pocket pc programı zor calısır hele skyp gibi bir program calısmaz o yuzden bu SMARTPHONE versiyonu bilip bilmeden konusan kişi hakkında biraz daha düşün sen cıkkabilirsin.

mpx200 de wi fi yok konu dısı demişşin smartphoneler hakkında az sey bildigin belli.bütün microsoft mobile işletim sistemi kullanan telefonlar bu işletim sistemi icin yazılmıs programları desteklerler 2002 olsun 2003 olsun.ve mpx200 tek smartphone degil wi-fi iceren bir sürü microsoft smartphone su anda piyasada mevcut.buda dipnot olsun

cevap yazmanı istiyorum dedigin gibi burası bir paylasım platformu insanlar buradan birseyyler ogrenmek ister sende ogrenebilirsin.

ata sözü yazmışsın bence onun üzerindede biraz düşün!acaba ucu kime dokunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgLoNgBow -- 5 Aralık 2005, 21:14:33 >

• adam smartphone dememiş diyorum anlamıyorsun ya

skype sitede ne yazmıs POCKET PC o zaman pocket pc versiyonudur. senin mpx... telefonuna yukle diye yapmamıslar o versiyonu wifi destekli pocket pc ler için yapmışlar anladınmı. sen win mobile var diye smartphone dediğin cihaza yuklersen pocketpc versiyonunu tabi bi işe yaramaz

tamam pes ettim sen cok biliyorsun ben bilmiyorum sen kazandın.

bir atasözü daha: cok bilen cok yanılır.

mpx.... WİFİ varmı cevap YOK bu kadar basit.

hangi smartphone yada pocketpc de wifi var biliyorum ben anlatmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgyver_212 -- 5 Aralık 2005, 19:20:48 >

• hay allahıım tamam sana screen shot yollayacagım birazdan ne demek istedigimi anlarsın(?) umuyorum en azından.telefonumda yani windows mobile 2003 işletim sistemi yüklü motorola MPX200'ümde çalısan bir skyp var! daha once bu versiyon yok iken telefonuma pocket pc versiyonunuda yüklemeyi denedim ve ekranın kücüklügünden dolayı programın sadece bir kısmını görebildim.şimdi telefonumda bir skyp var bu nasıl pocket pc olabilir?

quote:

adam smartphone dememiş diyorum anlamıyorsun ya

bende dedigini soyledim mi?bildigimi paylastım smartphonelarda calısmaz dedim bunun anlaşılmayacak nesi var?gordugun gibi sahip olmadgım bilgim dahilinde olmayan pocket pc ve diger aletler hakkında senin windows mobile smartphonelar hakkında konustugun gibi konusmadım.dur bakalım belki bu sefer anlarsın işste screen shotlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgLoNgBow -- 5 Aralık 2005, 21:31:25 >

• skype sitesinde böyle bişey yok . ben skype sitesini bilirim . wifi desteği olmayan bir alette skype bi işe yaramaz zaten bunu bilmek için profosör olmaya gerek yok . artık parmaklarım yoruldu sen nasıl istersen öyle olsun gerçekten. sende haklısın. ne diyim.

ama gerçekten merak ettim bu versiyonu nerden indirdin.
  • www.n e t t e x t.org sadece microsoft smartphone işletim sistemi icin var ben sana soylemiştim yanıldıgını biraz daha dikkat et bir dahakki sefere olur mu insanlarda birseyler biliyor olabilir.bir konuda daha haklıym gprs de düzgün bir noktadan kaliteli bir program ile ses aktarımı icin kafidir.wi-fi şart degil acıkcası.ama wi-fi kadar pratik degil fakat kapsama alanı gprs in daha geniş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcgyver_212

birde tabiiki modemin çekim alanında bulunmak gerekiyor.

Bütün bu tartışmanın galiba en can alıcı cümlesi bu. wifi bile olsa mutlaka modemin çekim alanında bulunmak gerekiyor. Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için.
  • ne demek her zaman "altın ok"
  • skype GPRS üzerinden de çekim yapabilmektedir. ve pocket versiyonu ( SPV ve S60 versiyonlarına GSM AMR ve AWB codecleri de eklenmiştir. bu sayede 1KB/s lik yayınlardaki ses ile bile görüşme yapılabilmektedir) Skype ile normal pahalı tarifeye göre nispeten ucuz görüşme yapılabilmektedir. Normal bir tarifeye göre data yayını üzerinden yine %50 ucuza geliyor.
  • skype GPRS üzerinden de çekim yapabilmektedir. ve pocket versiyonu ( SPV ve S60 versiyonlarına GSM AMR ve AWB codecleri de eklenmiştir. bu sayede 1KB/s lik yayınlardaki ses ile bile görüşme yapılabilmektedir) Skype ile normal pahalı tarifeye göre nispeten ucuz görüşme yapılabilmektedir. Normal bir tarifeye göre data yayını üzerinden yine %50 ucuza geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

skype GPRS üzerinden de çekim yapabilmektedir. ve pocket versiyonu ( SPV ve S60 versiyonlarına GSM AMR ve AWB codecleri de eklenmiştir. bu sayede 1KB/s lik yayınlardaki ses ile bile görüşme yapılabilmektedir) Skype ile normal pahalı tarifeye göre nispeten ucuz görüşme yapılabilmektedir. Normal bir tarifeye göre data yayını üzerinden yine %50 ucuza geliyor.

Acharad dediğin programı indirebileceğim bir yer var mı? Ya da satın alınabilecek bir yer?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.