Şimdi Ara

Wifi hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 8.1.2 iphone 5s kullaniyorum. Speedtestte 13mbps hiz gorurken safaridan donanimhabere girerken bile 2 dakika bekliyorum wifide 3G de bi sorun yok ama her uygulama boyle hiz yuksek gozukuyor ama yavas ne yapabilirim daha once karsilasan ve cozum bulan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemiş olabilirsiniz fakat ben yine soyliyim .
    Web siteleri ve çerezler ağırlık yapabildiği gibi ayni anda fazla sekme de yavaşlamaya yol acar .
    Ayarlar > safari kısmından Çerezleri ve tarihçeyi temizleyin ardından 3G yi ve Wi-Fi yi Kapatın ve iki dakika kadar telefonu uçak moduna ALIN . Bu veri trafiğini biraz olsun rahatlatacaktır . Daha sonra tekrar bağlanmayı deneyin .
    Fazla sekme açmayarakta internet hızınızı üst düzeyde kullanabilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali diyap

Denemiş olabilirsiniz fakat ben yine soyliyim .
    Web siteleri ve çerezler ağırlık yapabildiği gibi ayni anda fazla sekme de yavaşlamaya yol acar .
    Ayarlar > safari kısmından Çerezleri ve tarihçeyi temizleyin ardından 3G yi ve Wi-Fi yi Kapatın ve iki dakika kadar telefonu uçak moduna ALIN . Bu veri trafiğini biraz olsun rahatlatacaktır . Daha sonra tekrar bağlanmayı deneyin .
    Fazla sekme açmayarakta internet hızınızı üst düzeyde kullanabilirsiniz .

Diyelim bu yontemle safari hizladi peki diger appler?

• Sekme Kısmı safari hızıyla ilgili . Fakat diğer işlem sizin veri trafiğinizi rahatlatacağı için diğer applerde de etkisini görebilirsiniz .
    Kendim 5s kullanicisiyim internet hızında yavaşlama görünce bunları yapıyorum .
    En azından bi denemenizi öneririm , yine de siz bilirsiniz
    Iyi forumlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

ios 8.1.2 iphone 5s kullaniyorum. Speedtestte 13mbps hiz gorurken safaridan donanimhabere girerken bile 2 dakika bekliyorum wifide 3G de bi sorun yok ama her uygulama boyle hiz yuksek gozukuyor ama yavas ne yapabilirim daha once karsilasan ve cozum bulan var mi

Sadece donanimhaber girerken böyle ise. Bu site il alakalı. Bazen ben android tabletten gider iken de çok yavaş giriyor foruma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk wifi hız sorunu...
    10 yıl önce açıldı
    Wifi kopma sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.