Şimdi Ara

Wifi çekim gücünü ağ etkıler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb airites sticki cıkarttım ön odadan nete gırıyorum daha ıyı cekıyor

baglantıya tıklıyorm

Durum : bağlandı

Hız : 12.mps

Şinyal Şiddeti : III::

sinyal 3 cekıyor yukseldi ama ağ 54 mps yerıne 12 dıyor. Net hızlandı gıbı ama sanki bu durum neyı degiştirir.? Ağdan şarkı dosya cekmek istersemmi yavaş olur neti etkılerm i?

• mesafe artikca dogal olarak wireless ag hizida duser. orda 54mbs yazsada bir sey degismezdi. eger tam 12mbs verirse ag hizin 500-600KB/s civari olur.
  • bağlantı hızını max 1024 olarak sayarsak modem bağlantında 5mbs den yukarı çıktıktan sonra internetini etkilemez çünkü internetin zaten 1mbs dir 12mbs çıkmışsa ağdan çekeceğin dosyaları etkiler nekadar ytüksek olursa okadar dosyaları hızlı kopyalarsın tabii 12mbs lik bir bağlantıda hem internet hem dosya kopyalaman ikisinide etkiler ama okadar değil zaten internet hızın bi kaç kilobayt kopyalama sırasında hissetmessin ben 5.5 mbs de hem ağdan filim çekip hem internetden download yapıyorum sorun yaşamıyorum internetde ama dosyaları yawaş kopyalıyor doğal olarak 48 54 bağlandığımda çok daha hızlı dosya kopyalıyorum
  • zaten 1 mbps yada 5.5 gösteriyor en düşük. Benim wifi netim zaten 256 K telekom yukseltirse 1mbps olacak. ağdan dosya hiç çekmıyorum . SAdece netimin verimini eetkilermi diye sordum dememkki etkilemiyor cunkıu 256 k dıye bir ölçü vermıyor ağ baglantısı teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.