Şimdi Ara

Wifi bağlantım sürekli kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorun 3-4 gündür olmaya başladı.Evde 3-4 cihaz wifi ağına bağlıydı 3 gün önce abim geldi oda ağa bağlanınca bende sürekli kopmalar oluyor.İlk başlarda kopma yoktu ağa bağlıyım ama internete giremiyordum.Şimdi ağa bağlanıyorum 10 sn internet bağlantısı oluyor sonra kimlik denetimi falan diyip ağdan çıkıyor 2-3 sn sonra bağlanıp tekrar çıkıyor kendi kendine bir sürü çözüm denedim olmadı diğer bilgisayarlar telefonlar internete girerken sadece benim bilgisayarımda kopup duruyor .

• Abim telden veya pcden internete girmeye baslayinca benim pc girmemeye basliyor internete girmediginde bi sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemin sinyal gücü zayıf olabilir. komşularının kullandığı modemler ile senin modemin kullandığı kanal çakışıyor olabilir. bu da senin çok da düşük sinyal almana sebep olabilir. böyle bir durum var mı anlamak ve çözmek için inSSIDer diye bir uygulama var laptop'un varsa indir kur sinyal gücünü kontrol et derim.

ikinci bi seçenek senin cihazının authentication'ı sapıtmış olabilir. bunun için de evdeki ssid'in için "ağı unut" deyip sanki daha önceden hiç bağlanmamış gibi sıfırdan bağlantı kur. bakalım o zaman kimlik denetimi tarzı bi şey soracak mı?

bir de sorun yaşayan cihaz nedir? telefon, tablet fln mı yoksa laptop mu?
  • Senden habersiz hız yükseltilmesi olmuştur ve o hızı apartman hattın kaldirmamistir diye düşünüyorum.
  • Hat yavaş olmasıyla sorunun bir ilgisi yok. Telefon hattı olmasa dahi böyle bişey olmamalı. Öncelikle modemin yazılımını güncelleyin/tekrar aynı yazılımı kurun. Olmazsa modemi değiştirin veya varsa garantiye yollayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun abimin laptopu internete bağlanınca ortaya çıktığını söylemiştim ip çakışması falan her yolu denedim düzelmedi.Sadece modemin yanına gidince doğru düzgün giriyordu , modemi odaya alabilmem için kablo yetmedi çünkü deiğer odada masaüstü vardı bende connectify ile abimin pcyi modem gibi yapıp ondan bağlandım düşük sinyalim ful çekiyor modemin yanında gibi internete girebiliyorum.Eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar olursa böyle çözdüm ben.
  • modem markan nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna benzer sorun bende de olmuştu. Denemediğim yol kalmadı. Sonra sitesinden son sürüm yazılımı indirim yükledim sorun düzeldi. Bidene istersen belki yazılımsal bir sıkıntı yaşamış olabilir.
  • bu sorun bendede vardı önceleri çok sık oluyordu ve modeme reset atmadan düzelmiyordu. Simdide arada kesilip kendine geliyor. Bence internete fazla yüklenmekle alakalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei 253s arkadaşlar abim gitti sorun hala var ama bu sefer 1-2 saat normal giriyorum sonra sinyal 3 cubuk cekerken bişey yok ama bi anda 5 cubuk oluyor aksine bağlantı gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.