Şimdi Ara

Wifi Alıcı Hakkında Yardım !???!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum su evde internet yok ama telefonla balkonda şifresiz bir WiFi buluyorum ama sadece balkondaN çekiyor ben bunu 2 yan odadaki bilgisayarına bağlamak istiyorum nasıl bir WiFi alıcısı kullanmam gerek ??

Şöyle bisey buldum ama ise yararmi bilmiyorum lutfen yardım edin....

http://www.yollasepete.com/urun/7846-EDUP-ED-W14-High-Power-USB-Wireless-Adaptor--(Dis-Ortam).html#2

• benzer fiyata router kullanarak,
    evdeki bütün cihazları Internete bağlayabilirsiniz.
    TP-Linkte falan uygun fiyata routerler var.
  • Hayır ben bilgisayarimdan şifresiz ağa bağlanmak istiyorum ama bi wifi alıcısı lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu ??

• client mode özelliği olan ap veya wireless router daha iyi olur. sinyali yakaladığı yerde cihazı bırakırsınız. daha sonra cat5-6 kablo ile bilgisayara getirirsiniz, kablo uzunluğu sorun olmaz. usb adaptörlerde ise kablo uzatma işi problemli bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batin2025

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum su evde internet yok ama telefonla balkonda şifresiz bir WiFi buluyorum ama sadece balkondaN çekiyor ben bunu 2 yan odadaki bilgisayarına bağlamak istiyorum nasıl bir WiFi alıcısı kullanmam gerek ??

http://www.yollasepete.com/urun/7846-EDUP-ED-W14-High-Power-USB-Wireless-Adaptor--(Dis-Ortam).html#2

en ucuz yöntem 1 adet tplink 740n router alıcaksın. Balkona kuracaksın cihaz kablosuz sinyali alıp tekrar kablosuz ve şifreli yayın yapacak.
    İster cihaza cat5 kablo çekersin istersen 20 liraya tplink 722nd alır kablosuz bağlanırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: batin2025

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum su evde internet yok ama telefonla balkonda şifresiz bir WiFi buluyorum ama sadece balkondaN çekiyor ben bunu 2 yan odadaki bilgisayarına bağlamak istiyorum nasıl bir WiFi alıcısı kullanmam gerek ??

en ucuz yöntem 1 adet tplink 740n router alıcaksın. Balkona kuracaksın cihaz kablosuz sinyali alıp tekrar kablosuz ve şifreli yayın yapacak.
    İster cihaza cat5 kablo çekersin istersen 20 liraya tplink 722nd alır kablosuz bağlanırsın.

Router nedir arkadaşlar cahilligime verin ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.