Şimdi Ara

wifi adaptör uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selam wifi adaptörümü aylardır 3m lik uzatma kablosu yla kullanıyordum ama daha sonra uzatma kablosu sorun çıkartmaya başladı aygıt taninmadi hatasi veya ağları bulmama hatası oluyor sorun kablodanmi yoksa adaptör denmi kaynaklaniyor adaptör kendi kablosuyla çalışıyor ayrıca ağ kablosuyla uzatma kablosu yapsam (erkek ve dişi uç var)veri sorunu olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ag kablosu derken neyi kastetdin?

Kabloyu kesip kendin mi yapacaksin?

2 kabloyu bir birine baslayamak mi istiyorsun? Eger öyleyse switch ya da router gerekir. Ayrica neden daha uzun kablo kullanmiyorsun?

Edit : forumdaki yazim sorunu. (Bazi harfler yazilamiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 3 Ağustos 2014; 15:40:09 >
  • 3mlik kabloda calismiyor daha uzunda nasil çalışacak dedigim 3mlik kabloda bozuk degil ucuna flaş bellek takınca çalışıyor hala anlayabilmis degilim sorun nerden kaynaklanıyor

• lütfen yardımcı olun 3 metrede sorun cikartmamasi gerekmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Ag kablosu derken neyi kastetdin?

Kabloyu kesip kendin mi yapacaksin?

2 kabloyu bir birine baslayamak mi istiyorsun? Eger öyleyse switch ya da router gerekir. Ayrica neden daha uzun kablo kullanmiyorsun?

Edit : forumdaki yazim sorunu. (Bazi harfler yazilamiyor.)

kardes ben araştırdım ağ kablosu dediğim cat5 kablosu renklerini falan birlestirince oluyormus bunda güç dusmesi olurmu

• Her usb cihazın özelliği farklıdır. Bazısı aynı kabloda çalışır bazısı çalışmaz. en iyisi usb extender cihazı almak bence. cat5-6 kablo ilede yapsanız çalışma garantisi yok. kablo uzadıkça sinyalde bozulma olduğundan bağlantı kurulamıyor. bu bozulmayı usb extender cihazları engelliyor.

• usb extender cihazı kablolu olanlardanmı.benim anlamadigim aylardır kullandığım kabloyla neden çalışmaz kablo ve adaptör sağlam Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.