Şimdi Ara

wifi adaptör hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. wifi adaptör almam lazım ama kafam çok karışık bir çok ürün var piyasada.
    ben backtrack destekli bir ürün arıyorum ve biraz uzun mesafeli olması lazım.
    normalde laptopta 1 nokta çeken yeri en az 3 nokta çekebilecek bir cihaz arıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-signal-king-2000mw-48dbi-150mbps-ralink-3070-131533614/detay/

böyle bişey buldum ama ne kadar doğru emin değilim o yüzden size sormak istedim.

bide bunu buldum

http://www.hizlial.com/inca-iuwa-300n-300mbps-11n-10-dbi-cift-anten-wireless-adaptor/30.026.1351.0017
    backtrack 5 var bende acaba bu işimi görür mü?

bunun dışında alfalar varmış ama onların da sahteleri varmış güvenemedim pek. 036h modeli öneriliyor o da n bandını desteklemiyor sanırsam.

50 tl bütçeyle söylediklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum +-10 tl olabilir.
    öneride bulunacak arkadaşlar ürünü alabileceğim güvenilir site linkiyle yaparsa daha iyi olur.
    şimdiden teşekkürler.

• yok mu önerisi olan ?
  • wifiden uzakdur derim stabillik yok
  • inca marka olanı al biri 150 mps digeri 300 mps bağlantı hızını çok etkiler incayı öneririm çekim günü hemen hemen aynıdır ikisininde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

wifiden uzakdur derim stabillik yok

ne saçma bir düşünce wifi çağın teknolojisi.. ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım gerçekten çok ürün var hangisini almak lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: numblp

inca marka olanı al biri 150 mps digeri 300 mps bağlantı hızını çok etkiler incayı öneririm çekim günü hemen hemen aynıdır ikisininde

Çok merak ediyorum, bu söylediklerinizi neye dayanarak söylüyorsunuz. Biraz bilgi verir misiniz? Ne zaman 300, ne zaman 150 bağlanacağını açıklar mısınız? 2.4 ghz de 300 Mbps bağlantının şuandaki wireless interference e göre nerdeyse imkansız olmasına göre ne farkedecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.