iyi günler arkadaşlar. wifi adaptör almam lazım ama kafam çok karışık bir çok ürün var piyasada. ben backtrack destekli bir ürün arıyorum ve biraz uzun mesafeli olması lazım. normalde laptopta 1 nokta çeken yeri en az 3 nokta çekebilecek bir cihaz arıyorum.
bunun dışında alfalar varmış ama onların da sahteleri varmış güvenemedim pek. 036h modeli öneriliyor o da n bandını desteklemiyor sanırsam.
50 tl bütçeyle söylediklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum +-10 tl olabilir. öneride bulunacak arkadaşlar ürünü alabileceğim güvenilir site linkiyle yaparsa daha iyi olur. şimdiden teşekkürler.
yok mu önerisi olan ?
wifiden uzakdur derim stabillik yok
inca marka olanı al biri 150 mps digeri 300 mps bağlantı hızını çok etkiler incayı öneririm çekim günü hemen hemen aynıdır ikisininde
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
wifiden uzakdur derim stabillik yok
ne saçma bir düşünce wifi çağın teknolojisi.. ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım gerçekten çok ürün var hangisini almak lazım??
inca marka olanı al biri 150 mps digeri 300 mps bağlantı hızını çok etkiler incayı öneririm çekim günü hemen hemen aynıdır ikisininde
Çok merak ediyorum, bu söylediklerinizi neye dayanarak söylüyorsunuz. Biraz bilgi verir misiniz? Ne zaman 300, ne zaman 150 bağlanacağını açıklar mısınız? 2.4 ghz de 300 Mbps bağlantının şuandaki wireless interference e göre nerdeyse imkansız olmasına göre ne farkedecek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme