Şimdi Ara

Wifi 3g modem öneriniz varmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, ipad mini 32gb normal aldım ama bazen telefonumdaki internet yetmiyor. Wifi 3g modem aliyim birde ön ödemeli data hattı alıp internet kullaniyim diyorum fakat turkcell'in 3g wifi modemi çok pahalı 300 lira civarı. Böle bildiğimiz belkide bilmediğimiz markaların teknoloji marketlerinde yada internette bulabilceğimiz uygun 3g modemler varmı? Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3G Modemleri ipadde kullanamazsınız hocam usb vınn alıp vınn wifi ile paylaştırabilirsiniz
  • Biliyorum o yüzden wifi 3g dedim turkcell multi vınn gibi ama sanırım piyasada o şekilde uyguna modem yok. En uygunu sanrım normal vınn tarzı alıp bide mobil paylaştırıcı almak en uygunu olcak

• vodafonedada oyle bir modem var. fiyatını bilmiyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengoli

Merhaba beyler, ipad mini 32gb normal aldım ama bazen telefonumdaki internet yetmiyor. Wifi 3g modem aliyim birde ön ödemeli data hattı alıp internet kullaniyim diyorum fakat turkcell'in 3g wifi modemi çok pahalı 300 lira civarı. Böle bildiğimiz belkide bilmediğimiz markaların teknoloji marketlerinde yada internette bulabilceğimiz uygun 3g modemler varmı? Şimdiden teşekkürler..

bende fazladan var..
    hem vodafone hemde türkcell..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-satilik-turkcell-3g-vinn-wifi-121147980/detay
    hocam uygun fiyatta satanlar var 2. el al sıkıntı çıkmaz.
    bir başka önerim de şudur. cihazı sat 3g li modelini al biraz fark vererek modem almana gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 10 Nisan 2013; 19:09:21 >
  • Ben kullaniyorum ve cok memnunum. Tp link 3420 modeli. Birde küçüğü varmis ama kullanmadigim icin birsey soyleyemeyecegim. Avea 3g modemi takiyorum. Pencerenin kenarina koyuyorum iyi ceksin diye ve wifi olarak evdeki led tv dahil tum cihazlar kullanabiliyor. Fiyatida makul. 75 tl gibi bir fiyata almistim.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheyenne32 -- 12 Nisan 2013; 0:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.