Şimdi Ara

Wibtek B75-M Anakart Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eyvallah teşekkür ettim
  • elimde bulunan i7 3770 işlemci ve bu anakarta wibtek b75-m => 7870 asus 2gb 256bit ekran kartını takmayı düşünüyorum. o.c kesinlikle düşünmüyorum. o.c.'siz bu sistem için yorumlarınız nelerdir? (anakartın bu işlemci ve ekran kartı arasındaki iletişim hızına uyum sağlamama durumu olabilir mi? olup olmayacağını nasıl anlayabiliriz?)

@Rubisco
    @bozce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbeatz -- 23 Şubat 2014; 2:58:59 >
  • sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. hızlı gayet güzel.
  • Hocam overclock yapmayacaksan gayet eterli bir kart. Garantide cizgiden daha ne olsun. youtube da wibtek anakartlara iliskin bir inceleme videosuda vardi ya tekno.... incelemisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 23 Şubat 2014; 10:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madbeatz M kullanıcısına yanıt
    kilitli 3770'i z77'de 4.3'e kadar oc edebileceğini bilerek lazım değil ucuz anakart lazım diyorsan olabilir. Yoksa az yazık olur bence 3770'e :// Dediklerin açısından problem çıkmaz.
  • Rubisco kullanıcısına yanıt
    şuan o elimde olduğu için extra para ayırmak istemediğim için ve çok daha küçük işlemcilerden laptop vb. buna geçeceğim için zaten başlarda o.c ye gerek duymam hatta bunun performansına oha bile derim diye düşünüyorum diyerekten aktarım hızı konusunu bilemediğim için fikrinizi almak istedim. tabiki bir süre sonra yetmezse o.c düşünürsem alırım z77 falan. teşekkürler.
  • Merhaba,
    Forumda yeniyim ama pc toplama ve teknik servisi konularında deneyimli biriyim.
    Öncelikle yeni bilinmeyen markalara olan antipatiyi en iyi ben bilirim. Asus ve diğer pahalı markaların kendilerine yer edinebilmesinin tek yolu bu antipatikler sayesinde olmuştur. Bir zamanlar Asrock'a da "dandiktir, kötüdür" deniyordu. Biostar'da ilk zamanlarında öyle idi. Ama şimdi hepsi kendilerine yeni imajlar kazandılar ve artık pahalıya satılmaya başladılar.
    Alan arkadaşı tebrik ediyorum. Gözü karalık yapıp almış ve memnunda kalmış. Hayırlı olsun güle güle kullan. Bende kendime Z87-M Pro modelinden almayı planlıyorum.
    Hayırlı işler, bol güneşler.
  • hayırlı olsun ben bir üst modelini kullanıyorum gayet de memnunum.. O fiyata o özellikleri bulabileceğiniz en yakın kart ile arasında 100-150 tl fark var.. bence fiyatına göre başarılı iş çıkartmış, OC felan düşünmeyenlerin araştırmasını tavsiye ederim.. son derece stabil, çok şey tabikide beklemiyorum şahsen ama tüm beklentilerimi tam karşıladı diyebilirim..

Wibtek B75-M Anakart Aldım Wibtek B75-M Anakart Aldım Wibtek B75-M Anakart Aldım Wibtek B75-M Anakart Aldım

• 20 tl fark ile asrock b75m gl satiliyor

Hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim garantisi bitti hala devam MAAŞALLAH...
  • 118 tl ye z87 sini aldim sıfır eksenden. 1600mhz ram calisirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.