Şimdi Ara

Wi-fi'ye bağlanamıyorum Bios'a girmem lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo sl500 laptopum'un wifi özelliği kapalı bu yüzden internete giremiyorum.Ayrıca klavyede wifi yi açabileceğim bir tuş kombinasyonu veya laptopun çevresinde bu işlevi gerçekleştirebilecek bir tuş.da yok.Bu yüzden biosa girmem gerekiyor.Ancak bir türlü giremedim.Yardımcı olur musunuz acil.[simage]
     Wi-fi'ye bağlanamıyorum Bios'a girmem lazım.
    [/simage]

• kardeşim internetten laptop'un model numarası girip kendi sitesinden wireless kartının setup'ını indirip kurun öyle deneyin.
  • Fn + F5 olmuyormu?
  • Kardesim dediklerini yaptim ama olmadi yeniden baslatmam gerekiyor mu?

Edit:Nerdeyse hersey disenabke idi herseyi enable yaptim yine olmadi ama bunlari yaptiktan sonra yeniden baslatmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuda denedim olmadi sanirim biostan bi ayar cekmem lazim ama biosa giremedim.

• Model numarasini nerden bulabilirim kuzenim pc deki herseyi yirtmista

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-fi Klavye ile Biosa giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeniden başlatman gerekmiyor ama açılmış olan pencereleri uygula veya tamam ile kapatman lazım.

wifiyi enable yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde herhangi bi ünlem işareti varmı ?
  • Ya fotograf aticamda mobilden atamiyorum.Ayrica uygula tamam deyip kapattim.

Unlem isaretine dikkat etmedim ama birkac gundur bilinmeyen uygulama var unlemi var onunde.

• Tamam arkadaslar problem cozuldu internet gelmis yardiminiz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoofieBunny

Tamam arkadaslar problem cozuldu internet gelmis yardiminiz icin tesekkurler.

kardeşim nasıl çözdüğünü yaz ki , bir sonraki kişiler böyle sorunla karşılaştıklarında sorunun çözümünü bulabilsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.