Şimdi Ara

Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, bir hafta kadar önce crackli bir oyun yükledim ilk başta sorun yoktu ancak bir süre sonra oyundan çıktığımda Wi-Fi'nin tamamen kaybolduğunu gördüm ve bilgisayarı tekrar başlattım, düzeldi ancak burada bitmedi. Daha sonra bu sorun tekrar etti ama yeniden başlatmayla düzelmedi bu sefer oyunu kaldırdım tarama yaptım kablolu olarak bağlanıp Wi-Fi sürücüsünü yükledim ama yüklenmedi Wi-Fi kartının bulunmadığı tarzında bir uyarı verdi (bahsettiğim sorunu yaşarken aygıt yöneticisinde de komple gözükmüyordu bu sürücü) bunun üzerine sistem geri yüklemesi yaptım ve Wi-Fi geri geldi ancak daha sonra tekrar gitti ne yapsam gelmedi, bilgisayar bir süre kapalı kaldıktan sonra açtım ve iki dakika sonra Wi-Fi gelmişti. Bu sorun birkaç gündür yaşanmadı ancak nedir bu ne yapmam lazım tekrar olursa?


    Sorunu yaşarken ekli görselde ki ilk iki sürücü Bluetooth ve Qualcomm tamamen gözükmüyor.

    Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor







  • Konuyu başlattıktan sonra tekrar yaşadım problemi, aygıt yöneticisinde bu iki sürücü ünlem işareti ile ve kod 12 yeterli kaynak yok uyarısı ile gösterildi daha sonra yeniden başlattım ve bu ikisi komple gitti gizli aygıtları göster dediğimde buldum ancak bu sefer kod 45 yani takılı değil uyarısı verdi cihazı kaldır dedim ve yeniden başlattım şu an Qualcomm sürücüsü gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Herhangi farklı bir şeyde yapmadım bu sorundan önce.

    Sorun saçma bir şekilde fn tuşunun işlevini ters çevirdikten sonra çözüldü (gerçi biosa girip çıktığım içinde olabilir bu arada biosda buna ilişkin tek ayar yok bu pcde) ve yaklaşık 6 saat kadar kullandıktan sonra bilgisayar takıldığında o çalan sesin de takıldığı şekilde ses çıkardı ve sorun tekrarladı...

    Buyurun

    Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor


    Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.